Abia acum s-a aflat! Ultima persoană care a văzut-o pe Cristina Țopescu în viață. Cuvintele ei sunt tulburătoare

Publicat: 21 Jan. 2020, 11:05 Vedete

Ultima persoană care s-a întâlnit cu Cristina Țopescu a relalat, pe pagina sa de socializare, ce a vorbit cu regretata jurnalistă și ce o precupa pe aceasta.

De altfel, persoana în cauză a decis să facă un lucru extrem de important imediat după ce a auzit de vestea disparției Cristinei Țopescu.

Cristina Țopescu a avut o ultimă întâlnire pe data de 26 decembrie, iar ultima persoană care a văzut-o în viață a povestit cum era aceasta și ce o preocupa în acele momente.

Este vorba chiar fostul ei șef, patronul postului de televiziune Canal 33, Alexandru Răducanu. El a povestit cum a simțit-o pe Cristina Țopescu în urmă cu doar câteva zile înainte de a afla de decesul acesteia.

El a povestit că a băut o cafea cu regretata jurnalistă care părea destul de bine și era preocupată „de de-ale vieții”.

Părea ok

„Draga noastră colegă, Cristina Țopescu, a plecat dintre noi. Sunt atât de șocat de veste încât îmi e greu să îmi adun gândurile. Am văzut-o ultima oară în preajma Crăciunului, pe 26 decembrie, la o cafea. Ne-am întâlnit să rezolvăm ceva legat de televiziune. Părea ok. Preocupată de de-ale vieții, dar ok. Am învățat de la ea cum să fii un profesionist care își respectă standardele, și totuși modest, cum să ai respect și grijă și pentru cuvântul dat, cum să ai demnitate și să îți urmezi crezurile. Dumnezeu să te primească în Lumina Sa, dragă Cristina”, a scris acesta pe Facebook.

Publicat: 21 Jan. 2020, 11:05 Vedete
Pe aceeași temă