A rupt tăcerea! Ce spune persoana care ar fi ”intervenit” în căsnicia Oanei Roman cu Marius Elisei

Publicat: 29 Jan. 2020, 08:48 Vedete

În urmă cu o zi, s-a aflat faptul că Marius Elisei ar fi avut o relație în secret cu transsexualul Delia Rexha.

Acum, însă, persoana care ar fi intervenit în relația Oanei Roman cu Marius Elisei a rupt tăcerea și a vorbit despre acest lucru. Ce s-a întâmplat, de fapt, după ce Oana Roman a aflat de ”aventura” soțului?

”M-a sunat de pe un alt număr și pe fundal se auzea o voce care zicea «Hai lasă-mă, du-te la ea»”. Sunt sigură că era vocea Oanei. M-a sunat și mi-a reproșat că i-am furat soțul. Dacă nu are grijă de bărbatul ei, ce vină am eu? Ei știu că totul este adevărat, dar Marius nu vrea să recunoască. Minte când spune că se afla în stare de ebrietate”, a declarat Delia Rexha, în exclusivitate pentru Cancan.

Marius Elisei i-ar fi trimis mesaje compromițătoare

”Ți-am dat așa că îmi caut o amantă dacă s-ar putea / Păi vreau să fiu cu tine, nu o mai vreau pe asta. Îmi place ce corp ai tu și nu contează că esti transsexuală, ce contează asta. / Păi să văd cum scap de Oana, îi găsesc eu ceva motive și vin câteva zile la tine”, sunt doar câteva din mesajele pe care le-ar fi trimis Marius Elisei.

„E real, mă rog, nu știu. Probabil că este o discuție mai veche și eram cu siguranță… nu-mi regăsesc textul, adică nu sunt eu acolo, dar cert e că, cu siguranță am fost într-o stare mai avansată de ebrietate și îmi ardea de glume, de show”, a declarat soțul Oanei Roman, pentru Spynews.

Publicat: 29 Jan. 2020, 08:48 Vedete
Pe aceeași temă