A incercat toate dietele, dar era disperata ca nu putea slabi! Ce a facut de a reusit sa dea jos 25 de kilograme? „Mananc mai mult ca niciodata!”

Publicat: 24 Oct. 2017, 15:42 Retete & Diete

A incercat toate dietele, dar era disperata ca nu putea slabi!

Georgie Thomas, in varsta de 26 de ani, avea 82 de kilograme. A incercat diverse diete, insa nu se putea tine de ele. La un moment dat, Georgie a luat o decizie care avea sa-i schimbe viata. A crescut usor numarul de kilocalorii pe care il consuma intr-o zi si s-a apucat de ridicat greutati in sala de fitness.

Acum cantareste doar 58 de kilograme si se simte mult mai increzatoare in felul in care arata.

„Cand am incercat sa slabesc pentru prima data am incercat Body Trim, Lite si Aasy si am terminat apeland la Human Movement. Am facut totul ca la carte si mancat foarte putin pentru a-mi putea atinge scopurile. Am ajuns la rezultatele dorite?

Da, dar nu ma puteam mentine si intram din nou in cercul vicios„, a scris tanara pe contul sau de Instagram.

a slabit 25 de kilograme

a slabit 25 de kilograme

A incercat toate dietele, dar era disperata ca nu putea slabi!

„Apoi am decis sa incerc un program care includea tot felul de mancare, smoothie-uri, dar care presupunea exercitii cu greutati la sala. Trei ani si jumatate mai tarziu inca urmez programul. A devenit un stil de viata.

Nu ma mai stesez. Mananc mai mult ca niciodata si ma simt extrem de bine”, a marturisit tanara potrivit Daily Mail. Daca inainte de a slabi blondina manca in jur de 1200 de kilocalorii pe zi, dupa ce a inceput antrenamentele la sala si-a permis sa consume intre 1500 si 1800 de kilocalorii pe zi.

Publicat: 24 Oct. 2017, 15:42 Retete & Diete
Pe aceeași temă