Era o bruneta superba cu ochii albastri, dar si-a schimbat sexul! Cum arata Emily ca barbat?

Publicat: 24 Oct. 2017, 14:51 News 2

Era o bruneta superba cu ochii albastri, dar si-a schimbat sexul!

Barnaby Royce, in varsta de 26 de ani, din Wisconsin a fost jignit in scoala din cauza sexualitatii sale. S-a nascut Emily, si isi ducea viata ca o femeie lesbiana care lucra ca model. Sinuciderea fratelui sau a fost cea care a determinat-o sa-si asume genul pe care si l-a dorit dintotdeauna.

A inceput sa ia hormoni pentru a pregati transformarea. Recent, bruneta a avut operatia de inalaturare a sanilor si se simte perfect.

„Dintotdeauna m-am simtit diferit. Nu am spus nimanui despre planuri mele de a face tranzitia, decat unui prieten foarte bun”, a declarat Barnaby. Acum barbatul e fericit cu alegerea pe care a facut-o. Are o iubita si locuiesc deja impreuna in Greylake, Illinois.

transgender schimbare radicala 1

transgender schimbare radicala 1

Era o bruneta superba cu ochii albastri, dar si-a schimbat sexul!

„Eram femeie, acum ma uit in spate si ma intreb de ce. Sunt un barbat transgender care a inceput ca femeie. inainte de tranzitie am incercat sa-mi traiesc viata ca femeie. Nu am inceput cu gandul ca am fost nascut pentru a fi barbat.

Stiam doar ca sunt o femeie nefericita. Am incercat, in liceu, sa fiu cea mai buna femeie care putea sa fiu. M-am chinuit cu imaginea mea inainte de transformare. De cand am luat decizia am devenit extrem de fericit cu ce am devenit.

Ma uit in trecut si apreciez munca enorma pe care Emily a depus-o. A fost o femeie frumoasa si puternica, iar asta ma face sa trag tare sa ajung un barbat la fel”, a scris el in dreptul unei postari de pe contul de socializare.

Publicat: 24 Oct. 2017, 14:51 News 2
Pe aceeași temă