A încercat să păcălească izolarea! Graviduța Teodora Becali și-a riscat viața pentru un amărât de aspirator

Publicat: 30 Apr. 2020, 21:17 News

Cu toate că își permit să comande, sau să delege pe cineva ca să le facă cumpărăturile, ”fetele” familiei Becali și-au făcut curaj și au ieșit chiar ele din izolare ca să cutreiere puțin printre rafturi. Teodora Becali, care este ”foarte” însărcinată, nu a dat înapoi nici când a venit vorba de cărat, ca să nu mai vorbim de riscul la care s-a expus că a ieșit afară în plină pandemie… 

Mare vorbă a spus Gigi Becali atunci când a admis că cei care au bani în perioada asta nu resimt atât de greu izolarea. Cine s-ar fi gândit??! Cităm: ”Eu stau în casă, respect legea. Pentru bogați e mai ușor, că ai curtea mare. Mai greu e tot pentru săraci”.

Dar priviți, în cele ce urmează, că nici bogaților nu le mai ajunge curtea mare, și tot simt nevoia unei ”evadări”, sub diverse pretexte, ce-i drept.

Paparazzii CIAO.RO le-au surprins la cumpătăruri pe soția și fiica cea mare (și gravidă) a milionarului, într-un mare magazin din zona Băneasa.

Pentru că se anticipa un maraton printre rafturi, amândouă s-au îmbrăcat sport, însă au ținut cont de recomandările autorităților, așa că s-au echipat inclusiv cu măști și mănuși de protecție.

Unul dintre bunurile de ”strictă necesitate” de pe lista lor era inclusiv un aspirator, pe care ce să vezi, graviduța Teodora l-a cărat, deși sarcina i se apropie de termen. Mama ei, Luminița Becali, a ieșit de asemenea cu mâinile pline din magazin.

Teodora a oftat puțin la ieșire pentru că nu și-a cumpărat telefonul la care a suspinat minute în șir, în magazin, deși nu înțelegem de ce. Numai banii de la nuntă pe care i-a strâns au fost peste un milion de euro …

Publicat: 30 Apr. 2020, 21:17 News
Pe aceeași temă