A fost ceva între Laura Giurcanu și Aris Eram la America Express?! Câștigătoarea, la detectorul de minciuni!

Publicat: 30 dec. 2023, 10:40 Autor: Alina Nistor Vedete

A început sau nu idila între Laura Giurcanu și Aris Eram în timpul filmărilor de la America Express? Este întrebarea care stă pe buzelel fanilor, iar acum câștigătoarea a oferit și răspunsul nult așteptat.

După ce au câștigat marele premiu, în valoare de 30.000 de euro, de la America Express, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au fost la detectorul de minciuni al lui Selly. Acolo unde cele două și-au adresat întrebări care le-au pus în ”încurcătură”.

Astfel, Sânziana Negru a întrebat-o pe Laura Giurcanu ce s-a întâmplat între ea și Aris Eram la America Express, referindu-se la idila dintre cei doi. Dacă a început sau nu în timpul filmărilor. Câștigătoarea America Express a mărturisit că nu s-a întâmplat nimic în cadrul emisiunii, asta în ciuda tachinărilor pe care le-au observat telespectatorii. A ținut, însă, să precizeze că gesturile romantice au avut loc după ieșirea din competiție.

”-A fost ceva între tine și Aris Eram la America Express?, a întrebat-o Sânziana Negru.

 -Nu a fost nimic acolo (n.r. la America Express). Dacă ar fi fost ceva după, a fost după. Dar acolo nu a fost nimic. Ai întrebat dacă a fost la America Express, ți-am zis că nu”, a declarat Laura Giurcanu, la detectorul de minciuni a lui Selly.

Laura Giurcanu și Aris Eram, sărut pasional după America Express

Lumea showbiz-ului românesc a fost zguduită atunci când au apărut imaginile cu doi îndrăgostiți: concurenta de la America Express și fiul Andreei Esca. Au ieșit la restaurant, au râs, s-au tachinat și s-au sărutat cu patimă. (VEZI IMAGINI AICI)

După ce imaginile cu Laura Giurcanu și fiul Andreei Esca au făcut înconjurul internetului, șatena nu a vrut să confirme și nici să infirme presupusa relație cu Aris Eram: ”Nu am nimic de zis (râde)! Nu se întâmplă nimic și nu am nimic de zis”, a declarat Laura Giurcanu pentru Spynews.

Laura Giurcanu și Aris Eram au fost într-o mică escapadă romantică în Italia și Ibiza, la sfârșitul lunii septembrie. Iar în ultima perioadă au tot petrecut timp împreună. Ba chiar au fost acasă la Giula și Vlad Huidu, unde s-au uitat împreună la o ediție America Express. Semn că relația lor pare să evolueze în direcția potrivită.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 30 dec. 2023, 10:40 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă