A fost cerută în căsătorie! Una dintre cele mai îndrăgite vedete autohtone a spus DA

Publicat: 24 Nov. 2019, 10:04 Vedete

Lora și Ionuț Ghenu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Cei doi au o relație invidiată de mulți și nu de puține ori s-au gândit să treacă la următorul nivel.

De când s-au cunoscut, Lora și Ionuț Ghenu sunt de nedespărțit!

Deși toată lumea se așteapă ca artista să îmbrace cât de curând rochia de mireasă, cererea în căsătorie pe care blondina a acceptat-o nu a venit din partea iubitului său. Este vorba despre nimeni alta decât de colega sa de breaslă, Ioana Ignat. Cele două și-au bucurat fanii cu o fotografie în care Ioana îi cerea mâna simpaticei blondine.

„M-a cerut în piesă și am zis DA! 😱🤣❤🎶 @ioanaignatofficial
P.S: stați cu ochii pe ea! A lansat un feat fresh cu @iordanofficial și urmează o piesă care nu-mi iese din cap de aseară 😅🥰💫”, a scris Lora în descrierea imaginii cu cele două.

Lora, următoarea mireasă din showbiz

Lora a fost norocoasa care a prins buchetul la nunta Andreei Bălan. Și, conform unei vorbe din popor, ea ar urma să fie viitoarea mireasă.

“Asta e treaba cu buchetul? E primul buchet pe care îl prind. A fost o întâmplare ciudată, pentru că eu nu m-am mișcat de pe loc. Eu doar am întins mâinile să nu-mi vină în cap. E un semn că eu trebuia să prind buchetul Andreei Bălan și să am voalul ei ca amintire de la nuntă. Nu știu când mă căsătoresc, aș vrea să știu. Sigur voi spune când va fi.

Este primul lucru pe care îl tăiem de pe listă tot timpul. Fiind împreună tot timpul rezolvăm chestiile care sunt de carieră, de familie, de casă. Nu ne gândim la asta. Și el mă mai întreabă dacă mai punem data asta odată. Niciodată nu avem timp să vorbim mai mult despre asta. Am fost tot timpul nehotărâți la locație, dar discutăm despre asta. Ne dorim o petrecere de relație”, a declarat Lora pentru viva.ro.
Publicat: 24 Nov. 2019, 10:04 Vedete
Pe aceeași temă