A explodat bomba! Vedeta Antena 1 a anunțat despărțirea de iubit: „Era o făcătură din partea lui”

Publicat: 20 ian. 2023, 12:06 Autor: Camelia Vedete

Vedeta Antena 1 a anunțat despărțirea de iubit. A explodat bomba la Antena 1 în acest început de an! Vedeta postului TV a anunțat despărțirea de iubit, după o iubire ca în filme de aproape un an.

Vedeta Antena 1 nu a mai putut suporta și a anunțat că s-a despărțit de iubit. Toți fanii cuplului credeau că se vor căsători curând, însă planurile au fost date peste cap.

Vedeta Antena 1 a anunțat despărțirea de iubit

Ei bine, este vorba despre Yana și Andrei. Cei doi au fost concurenți în emisiunea Mireasa sezonul 5 și au reuși să câștige foarte repede simpatia publicului. Se pare că, relația lor nu a mai mers astfel ,Yana a anunțat despărțirea definitivă de Andrei pe rețelele de socializare.

”Subiectul cu Andrei e încheiat. Să știți că tot ce arăta în emisiune era o făcătură și joc din partea lui. Nu era nimic real. Te pup, dragul meu”, a scris Yana pe rețelele de socializare.

Cel mai iubit cuplu de la TV va avea un copil: „Este fetiță”

Sese și Giovana au făcut anunțul pe rețelele de socializare la doar șapte luni de la logodnă. Cei doi s-au căsătorit în marea finală și au câștigat premiul cel mare în valoare de 40.000 de euro.

„Cu ocazia zilei de 21 când am sărbătorit 7 luni de la cererea în căsătorie, am dorit să împărtășim cu voi toții cei care ați fost alaturi de noi și părtași la iubirea noastră aceasta binecuvântare. Din rodul iubirii noastre, va ieși o minunăției de copilaș. Așa că vrem sa vă anunțăm că familia Seserman se va mari cu un nou membru si aceasta este o FETIȚĂ.”, a scris Sese pe rețelele de socializare.

Vedeta Antena 1 a pierdut sarcina

Foștii câștigători ai show-ului matrimonial Mireasa, de pe Antena 1, au făcut anunțul despre bebeluș. Se pare că, Ela a pierdut sarcina. Fosta concurentă a ajuns de urgență la spital, iar medicii nu au mai putut face nimic. Soția lui Petrică a anunțat cu tristețe că a suferit complicații și că a pierdut sarcina.

„Îngerașul meu a vrut să mă vegheze de sus. O să te port mereu în suflet și în gând”, a scris Ela pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu o perfuzie.

La rândul său, Petrică și-a exprimat suferința pe rețelele sociale.

„În loc să fie o zi de bucurie este o zi de tristețe. Rămânem cu un gol în suflet care trebuia să fie umplut de el/ea”, a transmis Petrică.

Publicat: 20 ian. 2023, 12:06 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă