A ajuns la spital cu o tumora care ii iesea din rect. I s-a spus ca este prea tanara pentru a avea cancer

Publicat: 06 Feb. 2019, 17:48 News 3

Dupa ce se constipa des si sangera de cate ori mergea la baie, femeia de 37 de ani s-a dus la medic.

A ajuns la spital cu o tumora care ii iesea din rect

A ajuns la spital cu o tumora care ii iesea din rect

Cancerul de colon este frecvent intalnit si este aproape mortal, insa daca este descoperit la timp poate fi vindecat. Atunci cand este descoperit in stadiul 1, pacientii au sanse de 97% ca sa traiasca timp de 5 ani sau mai mult. Insa descoperit in stadiul 4, ca in cazul lui Beth, sansele de supravietuire sunt de 7%.

In octombrie 2016, doctorii au eliminat o mare parte din rectul lui Beth, iar la trei saptamani distanta, s-a dezvoltat o fistula rectala si vaginala, facandu-se o gaura intre cele doua.

A urmat tratament mai mult timp, insa in cele din urma a trebuit sa i se faca o colostomie permanenta, pentru ca boala s-a raspandit mult prea mult.

A urmat chimioterapia, dar dupa 3 luni n-a mai putut indurat si s-a oprit. Doctorii i-au spus ca nu mai exista nicio speranta. Insa, ca printr-un miracol, chirurgii au socat-o pe Beth spunandu-i ca ii pot face o ultima operatie. Doua operatii mai tarziu si Beth a scapat ca printr-o minune de cancer.

„O sa revina, si doctorii sunt siguri ca o sa revina cancerul. Insa in prezent nu exista nicion tumoare in organism” a mai spus Beth, potrivit TheSun.

« Pagina anterioară

Publicat: 06 Feb. 2019, 17:48 News 3
Pe aceeași temă