Acuzatii inedite ale fostului sef de la Sectia 18 de Politie despre Eugen Stan! Ce s-a intamplat de fapt in 2016, cand barbatul a atacat o femeie in scara blocului

Publicat: 11 ian. 2018, 19:05 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Acuzatii inedite ale fostului sef de la Sectia 18 de Politie despre Eugen Stan! Ce s-a intamplat de fapt in 2016, cand barbatul a atacat o femeie in scara blocului

Scandalul ia proportii in cazul lui Eugen Stan, politistul pedofil,acuzat ca a agresat sexual doi copii in lift, in urma cu  o saptamana, plus alti minori si femei, cu ani in urma.

Politistii de la Sectia 18 din Bucuresti sunt suspectati ca au musamalizat atacul pe care pedofilul l-a savarsit asupra unei femei, in scara unui bloc, in anul 2016. Atunci, suspectul a fost prins in flagrant, iar victima si martorii au depus plangere. Din nefericire, Eugen Stan a fost scutit de  pedeapsa.

Iubitul tinerei agresate a povestit: “O atacase, îi băgase mâna între picioare şi când m-a văzut a împins-o pe scări şi a fugit. Am fugit după el şi l-am mobilizat la scară ca nu a putut să iasă de interfon. Între timp a ieşit şi tata şi mama, eram în pijamale. Ne-am luptat cu el şi ne-a aruncat pe toţi în fata scării. Ne-am ales cu julituri, cu genunchii rupţi. Aici am observat că avea cămaşa poliţiei pe el şi i-am spus: Ce faci mă? Eşti poliţist? Era nedumerit, nu zicea nimic. Au venit cei de la Secţia 18.”

Desi procurorii dau vina pe agentii sectiei de Politie ca l-au acoperit pe Eugen Stan, in 2016, fostul sef al Sectiei 18 din cadrul Politiei Bucuresti sustine ca, in cazul agresiunii din 2016, se  stia inca de la acel moment faptul ca Eugen Stan este angajat al Brigazii de Politie Rutiera.

„Evenimentul din seara respectivă a fost raportat prin notă telex către Poliţia Capitalei. Notă în care de două ori e specificat faptul că respectiva persoană era agent de poliţie în cadrul Brigăzii Poliţiei Rutiere”, a declarat Radu Viorel, fost şef al Secţiei 18 de Poliţie din Bucureşti, la Digi24.

Noi informatii socante ies la suprafata despre agresor. Politistii au mers din nou la casa pedofilului pentru perchezitii.

Anchetatorii au descoperit, intr-o camere incuiata, zeci de obiecte sexuale. Erau fel de fel de lucruri care mai de care mai ieșite din comun, iar în momentul în care au fost întrebați atât principalul suspect, cât și concubina sa, despre aceste obiecte, aceștia au spus că le foloseau pentru ei, scrie a1.ro. 

Ei nu au dorit sa dea nicio informatie despre faptul ca tineau aceasta camera mereu inchisa. Mai mult de atat, au inceput sa rada cand au fost audiati.

 

Publicat: 11 ian. 2018, 19:05 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă
×