Mireasa se afla pe ringul de dans alaturi de sotul sau, dar invitatii au avut un soc cand s-au uitat la picioarele ei. Au sunat de urgenta dupa o ambulanta!

Publicat: 02 ian. 2018, 23:00 Autor: madalina m. Life

O tanara mireasa a avut parte de surpriza vietii ei, chiar in ziua nuntii, dupa ce tocmai spusese un „Da” cat se poate de hotarat in fata altarului. Invitatii au fost, la randul lor, socati, iar mirele a fost cel care a sunat rapid dupa o ambulanta.

Cuplul nici macar nu a avut timp sa taie tortul sau sa ciocneasca un pahar cu invitatii, pentru ca au ajuns de urgenta la spital. Cei doi indragostiti se aflau pe ringul de dans cand s-a intamplat totul si au marturisit ca cea mai fericita zi din viata lor a devenit una cu totul speciala.

„DJ-ul inca punea muzica, iar eu plecam de la petrecerea de nunta, cata vreme invitatii nostri isi savurau bauturile”, a spus mireasa de 19 ani.

Mireasa a ajuns de urgenta la spital chiar in ziua nuntii

In ziua nuntii lor, Dannie Mountford, de 19 ani, si proaspatul ei sot, Carl, de 18 ani, au ajuns de urgenta la spital. Cuplul din oraselul Rowley Regis, in Marea Britanie, se afla pe ringul de dans, atunci cand mireasa a simtit ceva ciudat pe picioare.

Cand a privit in jos, a observat ca e inconjurata de o balta care parea de apa, spre socul celorlalti invitati, care o priveau speriati. Desi toata lumea stia ca aceasta insarcinata si mai avea putin pana cand va naste, nimeni nu se astepta ca acest moment sa aiba loc chiar la nunta.

In clipa in care a observat si sotul ei toate acestea, a sunat rapid dupa o ambulanta. Si-a dat seama ca s-ar putea sa nu fie suficient timp, asa ca si-a urcat sotia in unul dintre taxiurile din fata restaurantului si au pornit spre spital.

Mireasa a ajuns de urgenta la spital chiar in ziua nuntii

Desi intrase in travaliu pe ringul de dans, mireasa a nascut abia la primele ore din dimineata urmatoare. Aceasta a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa pe nume Jasmine, fiind extrem de fericita ca momentul a coincis cu ziua nuntii ei.

In timpul in care cei doi soti se aflau la spital, ceilalti invitati au fost incurajati sa ramana la petrecere si sa se bucure de acel eveniment. Incidentul nu tocmai obisnuit a avut loc pe 18 decembrie, cu putin inainte de sarbatorile de iarna.

„Eram pe ringul de dans, alaturi de noul meu sot, iar o secunda mai tarziu ii dadeam nastere fiicei mele. A fost o surpriza atat de mare, pentru toata lumea, insa a facut ca ziua nuntii noastre sa fie cu mult mai memorabila si mereu va fi o zi speciala”, a povestit mireasa.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 02 ian. 2018, 23:00 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă
×