Andreea Raicu si noul iubit au planuri mari! „La un moment dat, o sa ma marit!”

Publicat: 17 feb. 2017, 11:40 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Andreea Raicu si noul iubit au planuri mari! La un moment dat, o sa ma marit!
Andreea Raicu si-a lansat o carte despre nutritie

Andreea Raicu a trăit multe până la vârsta de 39 de ani. Aventura ei în această lume a început pe 18 iulie 1977, atunci când s-a născut, însă în lumea bogată în reflectoare, viața ei a început în 1995, atunci când a câștigat locul întâi la finala națională „Elite Model Look“ și, apoi, premiul „Best Elegance“ la gala „Elite Model Look“ de la Seul, fiind prima româncă recompensată cu această distincție. Cele două premii au propulsat-o pe Andreea în lumea bună a showbizului, iar ofertele de a lucra sub luminile reflectoarelor nu au întârziat să apară. Și-a început cariera în televiziune la Pro TV în 1996, unde a prezentat emisiuni precum „Ora 6, Bună dimineața“ și „Pro fashion“, iar din 2000 a devenit vedeta televiziunii Prima TV, unde a prezentat diverse show-uri și reality show-uri, fie live, fie înregistrate, cele mai cunoscute fiind „Big Brother“, „Megastar“, „Reuniune de clasă“ sau „Stil“. În paralel cu televiziunea, Andreea a lucrat și în presa scrisă, cât și la radio. Având stilul în sânge, Andreea a pășit, inevitabil, și pe teritoriul modei și nu doar ca model, ci a lansat propria linie de tricouri. În 2012 a publicat o carte cu rețete „Mănâncă și arată bine!“ prin care și-a propus să prezinte care sunt, în opinia ei, principiile unui stil sănătos de viață. În 2014, Andreea a pus capăt colaborării cu Prima TV, preferând să se ocupe de proiectele ei personale printre care și conferințele de dezvoltare personală „Trăiește frumos!“ pe care le ține periodic.

O călătorie în India i-a schimbat modul de a se raporta la propria minte, la prezent și, practic, la întreaga realitate, așa că Andreea a început să practice meditația și să le împărtășească și altora despre – ceea ce se înțelege prin – mindfulness. Iată ce spunea Andreea într-un interviu despre beneficiile meditației: „Devii conectat la viaţa ta, la ce eşti tu cu adevărat şi la ce se întâmplă în jurul tău şi încetezi să mai trăieşti prin automatisme, cum facem de cele mai multe ori.“ Andreea a revenit în India după trei ani de la prima călătorie, scriind câte ceva despre această experiență pe blogul ei personal: „M-am întors după trei ani în locul în care viaţa mea s-a schimbat. (…) Aici am dat voie demonilor mei să iasă la suprafaţă.“

In vara, timp de 3 luni, Andreea a fost apropiata de canadianul Robin Sharma

Cât privește relațiile pe care le-a avut și bărbații pe care i-a iubit, n-au fost puține, n-au fost puțini, însă Andreea a pierdut toate trenurile care ar fi putut-o duce, ca mireasă, la altar, nu neapărat că asta ar fi fost vreo prioritate pentru ea. Sau nu le-a pierdut, n-a vrut să se urce. „A pierdut toate trenurile“ este doar o expresie, căci nu te duci la altar cu trenul, exceptând cazul când te căsătorești într-o gară. Gara pentru doi n-a existat, deocamdată, pentru Andreea decât sub forma unui șir de relații. Primul bărbat din viața ei, nu a fost o persoană publică, iar atunci când Andreea a devenit cunoscută, s-a apucat să povestească în presă tot felul de detalii picante despre relația lor, ceea ce a deranjat-o pe Andreea, cum ar deranja pe oricine. A urmat apoi Ovidiu Zegheru, care era la conducerea Radio 21 și cu care Andreea a început o relație de dragoste sinceră și curată, dar care s-a încheiat înainte de vreme, căci atunci, în 1999, ea era mult prea tânără și prioritatea ei în viață era cariera. Totuși, atunci când planetele s-au aliniat în pas alergător, Andreea și-a făcut timp și de dragoste.

Prima relație adevărată a ei a fost cu omul de afaceri Călin Mailat ( unul dintre asociații restaurantului Casa di David din București), între 1999 și 2003, care s-a încheiat atunci când diva l-a cunoscut pe Cristian Chivu. Raicu și Chivu s-au cuplat în ajunul anului 2003, de Revelion, și, pentru o vreme, ea a făcut naveta la Amsterdam, unde el juca la Ajax. S-au despărțit în 2004, după ce la urechile lui Chivu a ajuns zvonul că ea l-ar fi înșelat. După Chivu a urmat Tudor Vasile, cu care, între 2004 și 2006, Andreea a avut o legătură tumultuoasă, presărată cu multe despărțiri și împăcări. Chiar și în condițiile astea, Tudor a fost multă vreme plasa de siguranță a Andreei. După câte o despărțire de vreun iubit sau altul, Tudor era mereu pregătit să o consoleze. În 2006, Andreea s-a iubit cu Robert Redeleanu, un director de marketing de la o companie de telefonie mobilă. Cea mai lungă relație a ei a fost cu Tudor Chirilă. A fost o relație care s-a consumat în două etape. Prima etapă a fost în intervalul 2006-2008, a doua între 2010 și 2012. N-a fost o relație grozavă. S-au certat și s-au împăcat de multe ori, au stat despărțiți mult timp, s-au ciocnit cu mașinile prin Dorobanți, pentru ca tot acest chin să ia sfârșit la finele lui 2012.

Andreea Raicu si Tudor Chirla au avut o relatie tumultoasa

Între cele două etape ale relației cu Tudor Chirilă, Andreea, cum era și normal, ea fiind o femeie frumoasă, a fost curtată de mai mulți bărbați. În 2010 s-a iubit puțin cu un spaniol pe nume Federico Rivero, dar afacerea amoroasă nu a ținut mult. După despărțirea definitivă de Tudor Chirilă, Andreea a avut nevoie de ceva timp ca să își revină. „Tudor este un om foarte complex cu care am trăit foarte multe şi aş avea o mulţime de spus. Este un om extrem de deştept şi extrem de creativ. Un om foarte talentat, cu care nu te plictiseşti niciodată, de la care am învăţat mult şi care m-a motivat. Când întâlnești o mare iubire, trăiești intens fiecare clipă în parte. Nu gândești rațional, nu-ți faci calcule. O mare iubire e însoțită întotdeauna de o poveste de dragoste aparte și tocmai de aceea e și greu s-o uiți sau s-o înlocuiești, atunci când se termină“, spunea Andreea într-un interviu.

Andreea Raicu si Horia Tecau au avut o relatie destul de scurta

În acelaşi interviu, Andreea spunea că îşi doreşte să găsească pe cineva care să aibă aceleaşi valori morale. „Îmi doresc să cunosc o persoană care să împărtăşească aceleaşi valori ca acelea care mă conduc pe mine în viaţă: respect, încredere şi corectitudine, un om cu care să pot întemeia o familie, cu tot ceea ce înseamnă ea”. Ruptura definitivă dintre ei s-ar fi produs din cauza că Andreea l-ar fi cunoscut pe Frank Colin, fostul soț al Andreei Marinescu, cel cu care Andreea a susținut că s-ar fi iubit în trecut, mai exact în 2007, însă Frank a declarat într-un interviu că el nu a avut nici o relație cu Andreea, ci doar o simplă aventură. Tot în pauza dintre cele două faze ale relației cu Chirilă, Andreea a început să iasă, în 2009 cu Ștefan Culețu, fiul fostului prefect de Constanța, Dănuț Culețu. Timp de cinci ani, Ștefan a tot curtat-o pe Andreea și, la un moment dat, părea că ea începe să îi dea șanse, dar asta fost doar pentru puțin timp. Culețu a fost foarte îndrăgostit și de Diana Munteanu, căreia i-a făcut cadouri dintre cele mai scumpe, însă blonda l-a ignorat total.

Andreea a postat pe Facebook o fotografie in care isi tine de mana iubitul

S-a întâmplat la un moment dat că omul de afaceri Călin Mailat a încercat să o recucerească pe Andreea. Trecuseră zece ani de când se despărțiseră, iar ea nu a vrut să guste dintr-o ciorbă reîncălzită. Voia o ciorbă proaspătă. O ciorbă foarte proaspătă a fost pentru Andreea relația cu tenismenul Horia Tecău, dezvăluită în premieră de revista Ciao!. Ceva mai tânăr decât ea, chipeșul și celebrul Tecău părea partida perfectă pentru Andreea Raicu. Relația lor s-a consumat între 2012 și 2013, dar n-a ajuns la altar. Tecău a făcut break și partida s-a încheiat. La 3 luni după despărțirea de Tecău, revista Ciao! a dezvăluit informația, însoțită de fotografii, că Andreea s-a cuplat cu un corporatist școlit în străinătate, pe nume Flavian Pandele, tată a doi copii. Relația nu a mers și nici nu avea cum să meargă. Anul trecut, Andreea l-a cunoscut pe canadianul Robin Sharma, autorul cărții „Călugărul care și-a vândut Ferrariul“, care s-a vândut în milioane de exemplare. Sharma este unul dintre cei mai importanţi experţi de top ai lumii în domeniul leadership-ului și dezvoltării personale, el fiind urmărit pe Facebook de aproape 4 milioane de fani. Întâlnirea cu Robin Sharma a fost pe placul Andreei, mai ales în condițiile în care Sharma era unul dintre autorii ei preferați pe zona de mindfulness.

“Viața a făcut în așa fel încât să mă întâlnesc cu Robin Sharma! A fost o experiență minunată pentru că am petrecut timp împreună, am discutat despre India, meditație, dezvoltare personală, frici, frustrări, viață, schimbare, dragoste, libertate, disciplină, zona de confort, despre trezitul la cinci dimineața, despre cum poți să fii mai productiv și mai eficient, despre ce e cu adevărat important, despre sens și multe altele.”, a scris Andreea pe site-ul ei.

Andreea Raicu calatoreste des in San Francisco, sa isi vada iubitul

Din vara trecută, Andreea se iubește cu un elvețian bogat care trăiește în San Francisco, acolo unde românca noastră merge des, semn că dragostea e mare. Andreea e răsfățată de iubitul ei milionar, cu vacanțe care mai de care mai scumpe. Începutul acestui an i-a găsit pe cei doi în Marrakech, Maroc, într-un hotel de 5 stele, unde o noapte de cazare costă în jur de 500 de euro, dar ce nu face omul pentru o femeie frumoasă, așa cum e Andreea Raicu. După care a urmat o săptămână de vis în Elveția, una dintre țările cu cel mai scump nivel de trai din lume. La începutul acestui an, Andreea a publicat pe Instagram o fotografie cu mâna ei ținând strâns mâna lui, scriind următorul mesaj: „Conexiune! Toţi tânjim după ea, dar doar puţini au parte. Ai nevoie de mult curaj, de sinceritate şi să laşi deoparte măştile. Sunt recunoscătoare pentru că eu o am! Am găsit dragostea!”. Practic anuntând că iubește din nou. “La un moment dat o să mă mărit”, a spus Andreea în emisiunea “La Măruță”.

Publicat: 17 feb. 2017, 11:40 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×