Madalina Ghenea e insarcinata?

Publicat: 15 Feb. 2017, 10:16 Vedete
Madalina Ghenea e insarcinata?

Mădălina Ghenea (28 ani) își vede încet, încet visul cu ochii. Spunem asta pentru că viața frumoasei romance este din ce în ce mai roz, după ce l-a cunoscut pe Matei Stratan (fiul milionarului Dan Stratan, supranumit Mr Cash în Iașul natal).

Mădălina și Matei s-au întâlnit în București. S-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni și de atunci sunt de nedespărțit iar laptele și mierea sunt prezente tot timpul în relația lor. Bine, mai mult mierea, pentru că, se pare, că cei doi s-au căsătorit și tocmai s-au întors dintr-o vacanță exotică, în care a curs multă miere.

Nu doar căsătoria a înflorit-o pe Mădălina ci și sarcina. Da, ați citit bine.., sarcina! Frumoasa româncă va deveni anul acesta mămică, lucru ținut la mare secret de cei doi. De teamă să nu se afle de sarcină, Mădălina nu a mai venit de ceva timp în România, ca nu cumva cineva să îi vadă burtica de gravidă. De când a aflat că va fi tată, Matei Stratan își răsfață iubita cum știe el mai bine. Și, bine face!   

Mădălina a fost, trebuie să fim sinceri, răsfățată de Matei încă de la începutul relației lor. Prima vacanță a celor doi a fost în paradisul din Toscana unde familia lui are o modestă casă la țară, cam de vreo 10 milioane de euro, în mijlocul unei livezi de câteva mii de măslini.

Tatăl lui Matei este un potent om de afaceri din Iași, despre care se spune că este un afacerist versat în diverse inginerii financiare și care are acces la fonduri impresionante. Dan Stratan a început să strângă avere de prin 2009, când a pus pe picioare mai multe firme care i-au adus profit de milioane de euro. Ulterior s-a zvonit că ar fi fost omul din umbră al lui Sorin Ovidiu Vântu și că în ultimii ani s-a specializat pe consultanță în domeniul autostrăzilor. Cum, necum, cert este că jurnaliștii din Iași, orașul natal al lui Stratan, scriau că, la 50 de ani, acesta avea o avere de multe milioane de euro, fiind desemnat cel mai bogat ieșean. Este totodată proprietarul unei colecții de artă ieșite din comun, așa că nu e de mirare că familia deține un palat de 10 milioane de euro în însorita Toscana.

Fotografiile cu cei doi din Toscana, de revista Spy, au fost practic o exclusivitate mondială. Mădălina și Marei erau fericiți, cu râsul și surâsul pe buze, semn că relația mergea ca unsă încă de la început.

De altfel, cei doi arată bine împreună, sunt tineri și frumoși. Acum însă sunt și mai fericiți și arată și mai bine împreună, asta pentru că fericirea de a deveni părinte este neprețuită.

Istoricul relațiilor Mădălinei Ghenea

Mădălina are o istorie personală bogată în cuceriri. Este una dintre acele frumuseți ale României care au făcut furori mai ales în străinătate. La picioarele ei au ajuns bărbați celebri precum Leonard DiCaprio, Gerard Butler, Adrien Brody, Michael Fassbender sau Philipp Plein, ba chiar și celebrul și simpaticul Mr. Bean a avut la un moment dat o tentativă de a o cuceri pe frumoasa slătineancă. Mădălina a fost împreună, vreme de doi ani, cu Dragoș Săvulescu, fost acționar la Dinamo, între timp convertit la actorie. După Săvulescu, Mădălina s-a aruncat în brațele fotbalistului Marco Borrielo, un Don Juan celebru în Peninsulă. După despărțirea de Marco, pe care l-a părăsit pentru Leo DiCaprio, Mădălina a declarat că sexul cu Borriello a fost, pentru ea, o adevărată adicție: „Sexul cu el era ca un drog. A fost nebunie totală cu el, în intimitate“. Și, totuși, sexul cu Marco nu a fost, ca drog, mai puternic decât celebritatea lui Di Caprio. Când i s-a ivit ocazia, Mădălina l-a ales pe DiCaprio fără să clipească. După DiCaprio a urmat Adrien Brody, după Brody i-a venit rândul lui Gerard Butler, cu care Mădălina a avut o relație care, la un moment dat, părea cât se poate de serioasă, se vorbea chiar și de o posibilă nuntă. După Butler, a fost alt actor, Michael Fassbender, după Fassbender a urmat celebrul designer Philipp Plein, cu care Mădălina a petrecut clipe romantice la Paris și s-au distrat la Disneyland ca doi copii îndrăgostiți. Mădălina și Philipp au fost luați de val într-atât de mult, încât și-au tatuat câte o cruce pe degetul inelar, un tatuaj care simboliza începutul lor de relație care s-a terminat la fel de repede cum a început.

Istoricul relațiilor lui Matei Stratan

De cealaltă parte, nici Matei nu este cu totul străin de tumultuoasa lume mondenă, chiar dacă el nu a avut totuși acces la nivelul la care a ajuns Mădălina. Pe lista lui, relativ scurtă, intră celebrități locale precum Laura Cosoi, Andreea Joiţă şi  Mădălina Dorobanţu. Matei a intrat în vizorul presei mondene în 2006, când a avut o relație cu Laura Cosoi (33 ani). Cei doi s-au cunoscut la Iași și s-au afișat împreună, potrivit presei vremii, pentru prima dată oficial la nunta lui Bogdan Solcanu, fiul fostului senator PSD, Ion Solcanu, din august 2006. După ce au locuit o vreme împreună în vila-palat de pe B-dul Dacia din Capitală, Laura și Matei s-au despărțit în 2008, Cosoi părăsindu-l în favoarea lui Smiley. Anii au trecut și în timp ce Laura se despărțea de Smiley și se căsătorea cu Cosmin Curticăpean, Matei studia economia la o universitate din Londra și se pregătea să preia din bussinesurile tatălui său, Dan Stratan, al cărui nume de scenă este Mr. Cash. Însă și Matei ar putea avea acest supranume, doar că ușor adaptat: Mr. Cash Junior.

Publicat: 15 Feb. 2017, 10:16 Vedete
Pe aceeași temă