Gabriela Cristea, dată afară printr-un SMS! Prezentatoarea TV a trăit un moment de coșmar în cariera sa

Publicat: 26 oct. 2024, 16:23 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Gabriela Cristea a fost protagonista unei întâmplări nu tocmai plăcute. Chiar dacă, în prezent, este angajata trustului Intact Media Group, prezentatoarea Mireasa, capriciile iubirii a avut un contract de 11 ani cu cei de la Kanal D, contract încheiat printr-un simplu SMS.

În perioada 2007-2018, Gabriela Cristea a făcut parte din echipa Kanal D, colaborare ce avea să se termine, pentru prima dată, în 2012. Prezentatoarea TV a avut parte, poate, de cea mai mare umilință din viața profesională.

Gabriela Cristea, dată afară printr-un SMS!

Colaborarea cu echipa Kanal D a început în anul 2007, Gabriela Cristea debutând ca moderatoare în reality show-ul Noră pentru mama. În 2011, formatul emisiunii a trecut în grila de programe de la Antena 1, sub un alt nume (Mireasa pentru fiul meu).

Un an mai tărziu, în 2012, Gabriela Cristea a fost concediată de către șefii de la Kanal D. Ruptura nu s-a produs într-un mod obișnuit și firesc. Vedeta a fost înștiințată că a fost dată afară printr-un simplu SMS.

Despărțirea a durat doar un an, iar, în anul 2013, șefii de la Kanal D și prezentatorea TV s-au împăcat, Gabriela devenind, astfel, parte din proiectul Te vreau lângă mine, format ce fusese prezentat anterior de către Viorica de la Clejani și Niculina Stoican. Anul 2018 a fost decisiv pentru cariera Gabrielei Cristea. Vedeta a încheiat, definitiv, colaborarea cu postul Kanal D și s-a alătura trustului Intact Media Group.

Gabriela Cristea, primele declarații despre despărțirea de Tavi Clonda

Gabriela Cristea, primele declarații despre despărțirea de Tavi Clonda: „Da, divorțul bate la ușă, asta este”.

Într-un videoclip postat pe Facebook, Gabriela Cristea a ținut să lămurească zvonurile despre presupusul divorț de soțul ei. Prezentatoarea TV a spus, la început, că într-adevăr „divorțul bate la ușă”, ca mai apoi să declare că nici nu s-a pus problema de vreo separare, căci ea și soțul ei se înțeleg de minune și nici nu au vorbit vreodată despre divorț.

„Da, până la urmă, trebuie să recunosc cinstit. Da, divorțul bate la ușă, asta este. Din când în când, este bine să acceptăm realitatea așa cum este și știți cum e, nu putem fugi de soartă, ce ți-e scris în frunte ți-e pus. Doar că, (n.r. râde), da, fraților, dar nu am putut să mă abțin.

Am zis asta pentru că astăzi am citit „Bombă pe plaiuri mioritice. Gabriela Cristea, divorț bombă”. Este un titlu care circulă în social media cum că divorțez de soțul meu. Să vă răspund? Nu cred că are sensul. Bine, o să vă răspund. Nu, nu divorțăm și nici nu a fost vreodată vreo discuție despre divorț (…) Nu am divorțat nici anul trecut, nici acum doi ani când a mai apărut o știre și nu ne-am propus vreodată în viața asta să divorțăm (…) Nu mai credeți toate balevernele și prostiile posibile, pentru că viața mea e frumoasă și o trăiesc”, a spus Gabriela Cristea, pe Facebook.

foto: social media

Publicat: 26 oct. 2024, 16:23 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×