EXCLUSIV | Ce condiție i s-a impus actriței Cătălina Grama Jojo pentru a juca în „Tătuțu”? O interpretează pe Magda Udrea la 20 de ani!

Publicat: 18 oct. 2024, 19:30 Autor: Andreea Archip Vedete

Cătălina Grama Jojo a făcut senzație în “Clanul” prin interpretarea rolului Magda Udrea, cea de-a doua soție a lui Bebe Măcelaru. Povestea din “Clanul” continuă în “Tătuțu”, serial a cărei acțiune se petrece cu 20 de ani în urmă, mai exact în anii 2000. Prin urmare, descoperim personaje noi, iar cele principale au recurs la o serie de schimbări pentru a întineri cu peste 2 decenii. În interviul exclusiv acordat pentru CIAO.RO, Cătălina Grama Jojo ne-a vorbit despre condiția care i s-a impus pentru a juca în serialul “Tătuțu”, care are premiera exclusiv pe Voyo.ro pe 19 octombrie.

Cine a fost de la început alături de “Tătuțu”, cum arăta el în urmă cu 20 de ani, ce alianțe a trebuit să facă să ajungă să fie în vârful clanului, dar și ce strategie a abordat încă de la început, descoperim din primul episod al serialului! Și, la un moment dat, în desfășurarea acțiunii își va face loc și Magda, personaj interpretat de Cătălina Grama Jojo.

Ce condiție i s-a impus actriței Cătălina Grama Jojo pentru a juca în „Tătuțu”

Cum este Magda în urmă cu 20 de ani? Tot la fel de bogată, cu bijuterii?

Magda la început nu e așa. N-o s-o vedeți mult pe Magda în acest sezon. Practic povestea „Tătuțu” începe cu povestea de dinaintea căsniciei lui cu Magda și o cunoaște tânără. Nu avea ce a căpătat după, cu Bebe. Adică ea ajunge la nivelul acela de trai după mariajul cu el.

Cum arata viața Magdei înainte să îl cunoască pe Bebe Măcelaru?

Foarte simplă. O fată fără pretenții, dar cu foarte multe ambiții, că de aceea se și conturează personalitatea ei de mai târziu. Își dorește să își depășească condiția.

Ce schimbări ai făcut pentru a o interpreta pe Magda tânără?

Magda tânără la 20 și un pic de ani. Am slăbit câteva kilograme. Pentru Magda a funcționat în Clanul altfel, dar aici era nevoie de vreo 9kg pentru filmări.  Deși nu am filmat mult, dar mi-am pregătit personajul pentru că știu care va fi evoluția lui și am schimbat culoarea părului. Magda are șuvițe cu blond. Lucrăm tot așa, cu meșe. E foarte interesant noul ei look. Plus că e un look din anii 2000, îți dai seama că e fun pentru noi, cei care am prins perioada respectivă. E foarte amuzant! La proba de costume m-am distrat tare de tot.

Cătălina Grama Jojo: „Mi-am dorit rezultate în primul rând și în al doilea rând mi-am dorit să fie un proces, care să nu fie atât de chinuitor”

Ai folosit și ceva din garderoba ta din anii 2000?

Nu mai am. Dar au găsit fetele exact ce trebuie. M-am bazat pe echipa de costume. Sunt excepționale.Teodora și Luiza întotdeauna au făcut ce trebuie pentru personajele din serial.

Cum ai dat jos cele 9 kilograme?

Am adoptat o altă metodă de data asta și am mâncat porții foarte mici de mâncare. Am slăbit în vreo 4 luni, adică așa a fost un proces întreg, nu a fost de pe o zi pe alta. Dar am preferat varianta asta, pentru că mi se pare că e mult mai sănătos pentru perioada asta a vieții, când metabolismul e în continuă schimbare.  Și vorba aceea după 40 de ani trebuie să fii mai atent un pic cum ții și dieta chiar.

Deci ai renunțat la intermittent fasting.

L-am ținut câteva luni de zile, a dat rezultate și intermitent fastingul, dar apoi am apelat la o nutriționistă foarte smart și foarte mișto: Andra Balcangiu Stroescu și ea m-a sfătuit să merg pe altceva. Mi-am dorit rezultate în primul rând și în al doilea rând mi-am dorit să fie un proces, care să nu fie atât de chinuitor că uneori poate fi chinuitor și să fie și de lungă durată.

Intermittent fastingul și mai ales cel când mănânci doar o dată pe zi nu e chiar simplu de ținut. Adică e complicat și poți să-l ții pe o perioadă restrânsă. Nutriționista mi-a spus că mi se potrivește mai bine asta și a avut dreptate.

Ce greutate are Cătălina Grama Jojo după ce a slăbit 9 kilograme

În prezent ce greutate ai și de câte ori mănânci pe zi?

Mănânc și de patru ori pe zi și de cinci ori.  Am 50 kg, n-am vreo greutate fantastică.

Ai ajuns la greutatea din liceu?

Nu, atunci aveam 47- 48 kg. Nu ne mai întoarcem chiar la greutatea din liceu că nu știu dacă e chiar așa de de bine.

Foto: Instagram

Publicat: 18 oct. 2024, 19:30 Autor: Andreea Archip Vedete
Am absolvit Facultatea de Geodezie în 2005 și apoi un masterat în Comunicare și Relații Publice la SNSPA. Mi-am dorit…...
Pe aceeași temă
×