Fiica Ralucăi Moianu s-a căsătorit! Fosta prezentatoare TV va deveni bunică în curând

Publicat: 30 sept. 2024, 12:26 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Fiica Ralucăi Moianu s-a căsătorit! Fosta prezentatoare TV va deveni bunică în curând.

A fost sărbătoare mare în familia Ralucăi Moianu. Fiica în vârstă de 19 ani a fostei prezentatoare TV s-a căsătorit civil. După ce au devenit soț și soție, mama tinere a transmis un mesaj scurt dar cuprinzător pe paginile de socializare.

„Ea e totul pentru mine. My Precious. Să fiţi fericiţi! Să vă iubiţi mereu!”, a scris, pe Facebook fosta prezentatoare TV.

Bărbatul care i-a devenit soț fiicei Ralucăi Moianu este Virgil Boglea, fostul avocat al lui Gigi Becali și actualul avocat al lui Mario Iorgulescu.

Pe 29 septembrie, cei doi au anunțat că vor deveni părinți și au dezvăluit că vor avea un băiețel. Așadar, curând, Raluca Moianu va deveni bunică de băiat.

Ce își dorește să ajungă fiica Ralucăi Moianu după ce va termina facultatea

Mara, fiica Ralucăi Moianu, este studentă la Facultatea de Drept din București. În cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent, fosta prezentatoare TV a dezvăluit că fiica ei își dorește ca, după terminarea facultății, să devină magistrat.

„Vrea să fie magistrat. Eu aș vrea să fie notar. E numai decizia ei. Sper din tot sufletul ca examenul să nu fie foarte greu, să reușească să intre la facultate. Apoi ca facultatea să nu fie una extrem de grea încât să nu facă față. Sper din tot sufletul să își găsească drumul. Dacă ea are nevoie de sprijin, eu am să fiu acolo. Nu mă amestec, fiindcă sunt deciziile ei, e viața ei”, spunea Raluca Moianu înainte ca fiica ei sa intre la facultate, pentru Unica.ro.

Raluca Moianu, poveste tristă de viață!

Raluca Moianu are o poveste tristă de viață! Soțul i-a murit de cancer și a trebuit să își crească fiica singura: „Durerea nu dispare”.

Raluca Moianu și-a crescut singură fiica, pe Mara, care a împlinit 18 ani. Tatăl acesteia, Marius Ancuța, s-a stins din viață în anul 2018, după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă, cancerul. Într-un interviu pentru viva.ro, Raluca Moianu vorbește despre Mara, care nu este atrasă de profesia mamei sale, și despre relația pe care o are cu fiica ei, dar și despre momentele grele prin care a trecut după pierderea soțului.

„Mara vrea să se înscrie la Drept, să se facă magistrat. Termină liceul anul acesta. Studiază la Caragiale, la matematică-informatică. Și învață gramatică, economie… pentru Facultatea de Drept.

A fost cu niște prietene și a dat o petrecere. Dar ieri, am ieșit noi două în oraș, că așa facem de obicei duminica. Și, dacă tot a ‘căzut’ ziua ei duminică, nu am ocolit tradiția aceasta.

Fosta prezentatoare TV va deveni bunică în curând

Durerea nu dispare, dar viața merge înainte, nu avem ce face. Ne avem una pe alta. Și nu avem cum să facem altfel. Dar este important că ea, acum, se concentrează pe școală, pe ceea ce are de făcut. Își dorește foarte mult să intre la facultate, să aibă o meserie care îi place. Încă nu știe exact dacă va fi: avocat, procuror, notar. Important este să descopere în timp ce vrea să facă, spre ce are înclinație. Dar, știi cum e, asta o atrage în acest moment și învață pentru acest lucru. Iar eu sunt foarte încântată. Mai ales că învață din proprie inițiativă, nu pentru că stau eu cu gura pe ea. Că nu este așa!

Nici pe mine nu a stat nimeni cu gura să învăț. Adică, recunosc modelul din familie. Nu a fost nevoie să tragă cineva de ea. Și, cumva, cred că eu am continuat acest model cu ea. M-am purtat la fel cum s-au purtat și cu mine, părinții mei. Mara știe ce își dorește. Este un Capricorn foarte organizat, mult mai organizat decât propria mamă”, a spus Raluca Moianu pentru Viva.ro.

foto: social media

Publicat: 30 sept. 2024, 12:26 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×