TOP CIAO.RO | Şi băieţii plâng câteodată! Au fost înşelaţi de partenere fără regret

Publicat: 12 dec. 2023, 15:18 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

Câte celebrităţi, atâtea drame! Chiar dacă bărbaţii sunt blamaţi de cele mai multe ori pentru că sunt prinşi pe picior greşit, se pare că nici divele din showbiz nu au avut un trecut prea liniştit. Amantlâcurile în care au fost implicate au ţinut primele pagini ale ziarelor la momentul respectiv, iar pentru fani şocul a fost unul uriaş!

Şi băieţii plâng câteodată! Celebra melodie de la Holograf li se potriveşte perfect bărbaţilor celebri care au fost înşelaţi şi părăsiţi chiar atunci când le era lumea mai dragă.

Cum a aflat Pepe că Oana Zăvoranu îl înșela cu Tudy

Unul dintre cele mai intense scandaluri mediatice i-a avut ca protagonişti pe Oana Zăvoranu şi Pepe. Cei doi s-au despărţit în urmă cu mai bine de 13 ani, printr-un divorț care a cutremurat showbiz-ul românesc. Cei doi și-au aruncat acuzații grave, cele mai multe fiind de infidelitate.

După mul timp de la despărțire, artistul a povestit cu lux de amănunte cum a aflat despre aventura fostei sale partenere cu Tudy, amantul ei.

„Dacă afli că nevastă-ta, când tu nu ești acasă, îți zice că se duce la o prietenă, ce faci? Te convingi că așa e. Am stat vreo 3 ore până a ieșit de la un apartament, eu știam că am mai fost acolo, dar ieșea singură. La un moment dat a ieșit cu el și am zic gata, acum am făcut flagrantul. Eu eram plecat din București, și eu mincinos. Faza dură a fost că eu mergeam în spatele lor și vorbeam cu ea la telefon. Era parcat în fața casei lui și eu parcat în spatele lor și ea aștepta să închid eu telefonul să își poată lua la revedere de la el, iar eu nu-i lăsam.

Vorbeam cu ea orice, dar nu voiam să închid. A avut la un moment dat o tentativă din asta de a ridica tonul la mine. Și am zis >. M-am dat jos și i-am bătut în geam. Am zis > și am plecat.”, a povestit Pepe.

Mihaela Rădulescu, prinsă în fapt cu amantul!

Mihaela Rădulescu, a intrat în atenția publicului și mai mult după căsătoria cu primul soț, Bogdan Rădulescu. Căsnicia lor a durat doar doi ani de zile și s-ar fi sfârșit din cauza infidelității vedetei de televiziune.

Bărbatul a povestit că la un moment dat, fosta lui soţie s-a împrietenit cu Brândușa Novac. Aceasta avea o trupă de dans, iar la o scurtă perioadă Mihaela Rădulescu a intrat în grupul lor. Adevăratele probleme au început abia atunci.

„Se împrietenise la facultate cu Brândușa Novac. A intrat în trupa ei de dans sportiv, de la Casa de Cultură a Studenților. De atunci au început adevăratele probleme. Venea tarziu acasă, apoi a început să lipsească nopțile. Mai treceam și eu pe la repetiții, să înțeleg ce se întâmplă. Nu mi-a plăcut deloc anturajul Mihaelei. Îi ziceam să nu se ducă, dar ea se ducea, nu mă lua în seamă…”, declara Bogdan Rădulescu la acea vreme, potrivit libertatea.ro.

Picătura care a umplut paharul a fost în momentul în care Bogdan Rădulescu a aflat că este înşelat. Bărbatul a prins-o în fapt pe Mihaela Rădulescu. Vedeta se îndrăgostise de Laurențiu, dansator și coleg de trupă.

„Aveam tot mai multe semnale că-mi ascunde ceva. Apoi, din păcate, am avut confirmarea. Când am venit într-o zi acasă, pe neașteptate, am prins-o în pat cu un dansator, Laurențiu, coleg cu ea de trupa”, a mai spus Bogdan Rădulescu la momentul interviului.

Andrei Ştefănescu, trădat de soţie

Nici Andrei Ştefănescu nu a avut prea mult noroc în ceea ce priveşte relaţiile. Dincolo de succesul de care s-a bucurat în carieră, viaţa i-a oferit câteva încercări.

Membrul trupei Alb Negru s-a căsătorit în 2009 cu Sylvia. Mariajul lor nu a durat mai mult de trei ani, deoarece artistul o bănuia de infidelitate. În cele din urmă a angajat un detectiv pentru a afla adevărul, iar temerile lui s-au adeverit.

„Acum aproape 10 zile am aflat ceva grav şi am angajat un detectiv să o urmărească. Viaţa rezervă uneori surprize şi am aflat că eu nu eram atât de special. Nu aş putea să trăiesc într-o relaţie mincinoasă, aşa am fost educat. Cel mai chinuitor este să te culci lângă un om care ştii că te minte”, a spus artistul la acea vreme.

Raluca Moianu, în tandreţuri cu un coleg

Episodul din anul 2013 cu siguranță o va urmări toată viața pe Raluca Moianu. Aceasta a fost fotografiată în timp ce se săruta cu un cameraman, în pădure. La acea vreme, ambii erau aveau relaţii stabile. Cu toate acesta, nimic nu a mai contat. După ce au filmat pentru emisiunea la care lucrau, s-au retras în pădure pentru a consuma un episod fierbinte de săruturi şi îmbrăţisări.

În ciuda faptului că regretatul său soț a trecut cu vederea infidelitatea prezentatoarei de televiziune, cei doi au decis să divorțeze, fără a se cunoaște motivul exact.

Cătălin Bordea, înşelat de soţie cu cel mai bun prieten

Cătălin Bordea a trecut la finalul acestui an prin cel mai greu moment din viata lui. Comediantul şi femeia cu care a fost căsătorit o lungă perioadă s-au despărţit.

Actorul a recunoscut că a apelat la un psiholog pentru a-şi salva căsnicia. Livia era complet schimbată după ce el s-a întors de la America Express. Lucrurile nu au mai funcţionat în final între cei doi, dar ulterior s-a aflat adevăratul motiv.

Comediantul a aflat că între fosta lui parteneră şi Spike, cel pe care îl considera cel mai bun prieten s-a înfiripat o poveste de dragoste.

„Băi, dacă faci un lucru, nu te lăuda cu aia. E un rău pe care îl faci, nu e o chestie bună, tu te-ai băgat în casa unui.(…) Când aud că te mai și lauzi că «ia uite ce i-am făcut fraierului ăla».

Eu nu am ştiut nimic, ea mi-a jurat că nu se întâmpla nimic între ei, deşi am insistat luni de zile. Inclusiv prietenii o întrebau dacă e ceva între ea şi el. Nu a recunoscut nimic. Am aflat din presă. L-am considerat fratele meu, venea la noi acasă, împărţeam tot, îi dădeam haine, l-am ajutat să treacă peste multe momente grele, i-am fost alături’”, a spus comediantul.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 12 dec. 2023, 15:18 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×