Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, clauză secretă în contractul de la PRO TV! Ce nu au voie să facă la MasterChef

Publicat: 18 sept. 2024, 11:27 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au clauză secretă în contractul de la PRO TV! Ce nu au voie să facă în timpul filmărilor la MasterChef. 

Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au părăsit Antena 1 și s-au întors la Pro TV, într-o mutare a cutremurat piața media din România.

Dar, revenirea la trustul Pro nu înseamnă doar un alt stil de a face un concurs gastronomic, vine și cu mai multe obligații pe carei cei trei chefi și le-au asumat.

Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, clauză secretă în contractul de la PRO TV!

În primul rând, vorbim despre contractul „beton” pe care conducerea Pro TV l-a pregătit și cu care chefii au fost de acord. Iar aici ne referim la clauza secretă trecută pe hârtie, fără de care nu s-ar fi înaintat în negocierile dintre părți, scrie gandul.ro.

Astfel, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea nu au voie sub nicio formă să își schimbe aspectul fizic în vreun fel. Sunt „blocați” să arate la fel ca la prima ediție pe toată durata derulării contractului.

Putem spune că cei trei chefi nu au voie nici să slăbească, dar nici să se îngrașe. Și nici să se vopsească într-un fel ori să își schimbe radical frizura.

Sorin Bontea, despre concurenții MasterChef 

„Avem concurenți frumoși. Gătesc bine, unii. Unii chiar foarte bine. Alții mai puțin bine, că așa se întâmplă. Vă dați seama, noi îi vedem în audiții, unde aduc o farfurie… Cine știe, poate au exersat-o de ‘n’ ori acasă. Și surpriza sezonului 9 este ‘șorțul de aur’. Avem un șorț de aur. Asta înseamnă că cel care va primi șorțul va merge direct în bucătăria Masterchef. Cred că e o provocare mare pentru cel care va obține șorțul și poate, de ce nu, invidia celorlalți!”, a declarat juratul de la Master Chef pentru Viva. 

foto: social media

Publicat: 18 sept. 2024, 11:27 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×