Ce nume va purta bebelușul Ancăi Dinicu! Actrița și iubitul ei vor deveni părinți de băiețel

Publicat: 13 sept. 2024, 11:47 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Ce nume va purta bebelușul Ancăi Dinicu! Actrița și iubitul ei vor deveni părinți de băiețel.

La începulul lunii iunie, Anca Dinicu anunța că e însărcinată și că urmează să devină mamă pentru prima dată. Pentru a face marele anunț, actrița a ales să facă publică o imagine cu ea și iubitul ei.

Ce nume va purta bebelușul Ancăi Dinicu!

Acum, cei doi îndrăgostiți așteaptă cu nerăbdare să își cunoască bebelușul și chiar au ales un nume pentru micuțul care urmează să vină curând pe lume.

„Prima oară am zis Andrei, după care am zis că sunt prea mulți Andrei. Apoi am zis Radu, după care am zis Acum ne-am hotărât împreună la numele de Rareș, dar peste două luni cine știe cum o să îl cheme, Freddy, Michael. Vreau să fie un nume românesc care să meargă cu Constantin, așa îl chema și pe tata. Noi am aflat că o să fie băiețel de Sfântul Constantin și mi se pare mie drăguț să îi spunem Constantin, plus că e și o melodie pe care o să i-o pun de ziua lui, și când o să mă enervez o să îi zic . Constantin sigur rămâne.”, a spus Anca Dinicu.

Anca Dinicu a dezvăluit sexul bebeluşului

Actriţa traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Recent, a fost invitată în podcastul lui Gojira, iar cu această ocazie a vorbit despre sarcină şi, surpriză, a dezvăluit sexul copilului!

„Nu (n.r.: nu va avea o petrecere pentru a afla dacă bebelușul e fetiță sau băiețel). Îți zic direct acum, e băiețel! Nu am mai zis”, a dezvăluit Anca Dinicu, în podcastul „Aproximativ discuții cu Gojira’.

Cum a anunţat actriţa că este însărcinată

La începutul lunii Iunie, chiar de Ziua Copilului, Anca Dinicu și-a oficializat public relația cu iubitul ei. Tot atunci, vedeta a dezvăluit şi faptul că este însărcinată.

Iubitul actriței în vârstă de 34 de ani este Georgian Păun, un cunoscut baschetbalist. Cei doi aşteaptă cu nerăbdare să-l cunoască pe noul membru al familiei.

„De ziua copilului va spun ca asteptam un copil. Eu si cu tipul asta din spatele meu. Mai bine sa aflati de la mine decat de la vreo matusa care a auzit de la o nepoata.

Bun, acum ca stiti, stau linistita. Sarbatoriti frumos copilul din voi cu orice ocazie. La multi ani!”, a scris Anca Dinicu, în urmă cu o lună, pe pagina personală de Instagram.

foto: social media

Publicat: 13 sept. 2024, 11:47 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×