A plecat de la Neatza cu Răzvan și Dani. Matinalul de la Antena 1 a pierdut un membru important

Publicat: 06 sept. 2024, 13:05 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

A plecat de la Neatza cu Răzvan și Dani. Matinalul de la Antena 1 a pierdut un membru important.

Jurnalistul și reporterul Alex Munteanu a părăsit echipa emisiunii “Neatza cu Răzvan și Dani”, anunțându-și decizia pe rețelele de socializare. Acesta le-a mulțumit colegilor, dar și celor care l-au urmărit de-a lungul timpului și a spus că este momentul pentru o nouă etapă în viața lui.

A plecat de la Neatza cu Răzvan și Dani

„Da, am plecat de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’ și nu e clickbait. Pentru cei care se întreabă de ce nu mă mai văd la televizor și pentru a nu lăsa loc speculațiilor și interpretărilor, am deci să înregistrez acest mesaj.

Nu este absolut deloc ușor să pleci de la cel mai urmărit matinal din România, din cea mai bună și profesionistă echipă de live din România, și dintre niște oameni super faini, dar am decis să fac ceea ce simt.

@alexmunteanu.ro Am plecat de la Neatza cu Razvan si Dani 🙏 #fypシ #fyp #viral #tv #tvshow #neatzacurazvansidani #grateful ♬ original sound – alexmunteanu.ro

Sincer să vă spun, nu mi-am dorit niciodată să fiu reporter, dar eram conștient că trebuie să o iau de jos, să muncesc, să ard toate etapele pentru a ajunge acolo unde îmi doresc și așa am și făcut, dar în același timp era conștient că voi ajunge în punctul în care voi dori mai mult și voi ajunge la plafonarea care mă va determina să trec la next level.

Matinalul de la Antena 1 a pierdut un membru important

Asta s-a întâmplat acum și am zis să fac ceea ce simt. Mă bucur că tot ceea ce am realizat a fost în umra muncii și abilităților mele. Într-adevăr, au fost oameni și prieteni care m-au recomandat în locurile în care am evoluat, dar mai departe totul a ținut de mine.

Vreau să le mulțumesc din suflet tuturor colegilor mei, pentru că am învățat enorm de multe lucruri de la ei și împreună cu ei și am evoluat împreună. Sunt niște oameni deosebiți, profesioniști și chiar sunt foarte recunoscător pentru toată această perioadă prin care am trecut. Vreau să vă mulțumesc și vouă, pentru că m-ați urmrit și v-ați distrat alături de mine”, a spus Alex Munteanu, într-un videoclip publicat pe pagina sa de TikTok.

foto: social media

Publicat: 06 sept. 2024, 13:05 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×