A murit o legendă a muzicii! Artistul a fost găsit fără suflare în casă

Publicat: 06 sept. 2024, 11:39 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

A murit o legendă a muzicii! Artistul a fost găsit fără suflare în casă.

Rapperul american Rich Homie Quan a murit la doar 34 de ani, iar lumea muzicală îi aduce omagii, vorbind despre dispariția unei legende și a unui nume uriaș pentru scena rapului.

Rich Homie Quan, de 34 de ani, a fost găsit fără suflare în locuința sa din Atlanta de către prietena sa, iar autoritățile i-au confirmat joi noaptea decesul.

Cauza morții sale nu este pentru moment cunoscută, autoritățile medicale locale spunând că vineri este programată o autopsie, scrie BBC.

A murit o legendă a muzicii! Artistul a fost găsit fără suflare în casă

Rich Homie Quan, al cărui nume legal era Dequantes Devontay Lamar, a fost unul dintre cei mai cunoscuți rapperi moderni din Atlanta.

A devenit un nume uriaș în scena rap la mijlocul anului 2010, când a cunoscut un succesul mainstream cu hitul din 2013 ”Type of Way”, pe care l-a urmat cu popularul ”Flex (Ooh, Ooh, Ooh)” în 2015.

A fost nominalizat la mai multe premii BET și BET Hip Hop, cum ar fi cel mai bun artist nou și premiul publicului.

De asemenea, a colaborat cu mai multe nume mari din industrie, printre care 2 Chainz, Young Thug, Gucci Mane și Trinidad James.

Născut în octombrie 1989, Rich Homie Quan a fost cel mai mare dintre cei trei frați și a crescut într-o casă monoparentală. Inițial a visat să devină jucător de baseball, dar în cele din urmă s-a orientat spre muzică.

El a vorbit sincer despre viața sa timpurie în diverse interviuri și a petrecut 15 luni în închisoare în 2011 pentru implicarea sa într-o serie de spargeri.

foto: social media

Publicat: 06 sept. 2024, 11:39 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×