EXCLUSIV | Bucuria neașteptată a campioanei Larisa Iordache: Cum a aflat că este însărcinată și ce reacție a avut soțul ei la vestea-surpriză

Publicat: 03 sept. 2024, 13:29 Autor: Andreea Archip Vedete

Bucurie mare în familia fostei campioane la gimnastică Larisa Iordache. La doar 3 luni de la cununia civilă cu Cristian Chirița, aceasta a dat marea veste că vor deveni, pentru prima dată, părinți. Cuplul a mărturisit că își dorește un copil, iar lucrurile s-au întâmplat rapid. Sportiva a fost cerută în căsătorie la începutul anului, în vară s-a căsătorit, iar acum este însărcinată. Larisa Iordache, a oferit detalii exclusive pentru CIAO.RO despre momentul în care a aflat de sarcină dar și despre reacția soțului ei la vestea-surpriză.

Larisa Iordache și-a găsit anul trecut, în primăvară, sufletul pereche! Povestea ei de iubire cu Cristian Chirița a debutat pe o rețea de socializare, unde pentru o perioadă au schimbat mesaje. Prima întâlnire a fost de bun augur, iar la mai puțin de un an a venit cererea în căsătorie. Eveniment care a avut loc pe terasa unui restaurant. În iunie au devenit oficial soț și soție, nunta fiind în plan pentru 2025. Între timp vor deveni, pentru prima dată, părinți!

Ne bucurăm foarte tare, pentru că noi ne doream foarte mult acest lucru”, ne-a declarat emoționată viitoarea mămică.

Cum a aflat Larisa Iordache că este însărcinată

Larisa Iordache bănuia că ar fi însărcinată, întrucât experimenta stări cu care nu era obișnuită. La un moment dat și-a făcut un test de sarcină.  A fost pozitiv, dar și-a temperat entuziasmul până nu a avut confirmarea analizelor.

“Aveam niște zile în care mă simțeam puțin mai rău. Am simțit cumva chestia asta. Am simțit că aș fi însărcinată. Mi-am făcut un test, bineînțeles, apoi am fost la niște analize. Ne-am bucurat foarte mult, am fost emoționați amândoi, pentru că, practic, este un pas foarte important în viața noastră. O să devenim părinți și cred că responsabilitatea crește. Dar cu atât mai mult ne dorim să trăim o viață liniștită și frumoasă, pentru că totul când există armonie este mult mai frumos. Am trecut de primele trei luni de  sarcină. Nu știam absolut nimic la cununie, am aflat abia când aveam 5 săptămâni de sarcină”, a declarat, pentru CIAO.RO, Larisa Iordache.

Ce reacție a avut soțul Larisei Iordache la vestea-surpriză

Antrenoarea de gimnastică a mers cu soțul la o clinică pentru investigații, dar lui nu i s-a părut nimic suspect, având în vedere că Larisa este la zi cu analizele, fiind preocupată de sănătatea ei.

“Cristian m-a dus la analize, pentru că merge cu mine tot timpul când fac investigații, nu doar când am lucruri importante de făcut. E mai mereu cu mine. Mă susține. Este recipoc acest lucru, pentru că ne ajută foarte mult în relație și avem nevoie de susținere reciprocă pentru a fi încrezători și puternici. Eu fac regulat analize. Seara, după ce am aflat rezultatul analizelor, i-am pregătit ceva simbolic și i-am făcut o surpriză micuță. Ceva foarte simplu, nu m-am complicat foarte mult. Pentru că nouă ne plac lucrurile simple și contează foarte mult asta pentru noi. Și el s-a bucurat foarte mult, a lăcrimat într-adevăr, pentru că este un om deosebit, este un om sensibil. L-a bucurat foarte tare vestea! Nu neapărat că discutam despre acest lucru, doar că am fost foarte deschiși și foarte liberi în a se întâmpla această minune în viața noastră”, a spus, pentru CIAO.RO, Larisa Iordache.

Deocamdată nu știu dacă vor avea fetiță sau băiat. “Nu știm încă, chiar nu am aflat nimic până acum, nici nu am vrut să aflăm. Cristian își dorește foarte tare să fie surpriză și bineînțeles că o să fim surprinși amândoi la momentul potrivit”, a precizat ea.

De ce a ținut în primă fază Larisa Iordache sarcina secretă chiar și pentru familie

Cuplul a ales să țină secretă sarcina o perioadă, chiar și față de cele mai apropiate persoane din familia lor. Au vrut să se asigure că totul este bine și abia apoi să împărtășească marea vestea.

Ne-am ne-am dorit liniște pentru a evolua totul cum trebuie, sarcina să fie bine, bebe să se dezvolte și totul să fie în parametri normali. Am ținut o perioadă de timp pentru noi, pentru că e bucuria noastră și mi s-a părut normal să o facem. Am vorbit amândoi despre acest aspect, am zis: hai să o ținem pentru noi pentru câteva săptămâni. Ca să putem să asimilăm toate informațiile și să putem să ne ne obișnuim cumva cu acest gând. Pentru că este o responsabilitate foarte mare toată această minune care vine. Și după ce ne-am întors din vacanță, în momentul în care am venit în țară ne-am întâlnit cu familia mea, cu familia lui Cristian și le-am spus că vom avea un copil. Au fost foarte bucuroși și se bucură alături de noi, au grijă de mine toți. Tiago, nepoțelul meu, s-a bucurat foarte tare”, a povestit, pentru CIAO.RO, Larisa Iordache.

Larisa Iordache: „Mă simt norocoasă că îl am alături de mine și că este soțul meu”

Având în vedere că amândoi au câte un frate, își doresc să aibă mai mult de un copil. Mai în glumă, mai în serios, Cristian Chirița își dorește o familie numeroasă. Aspect pe care îl vor negocia după ce vor trăi experiența de părinți alături de primul copil.

Ne dorim mai mulți copii, dar tot ce contează este ca noi să fim bine,  ne dorim să avem unu, doi copii, desigur. Cristian își dorește chiar mai mulți, câteodată mă minunez când  îmi spune: “Vreau 3, 4, 5” și spun: ok, hai să luăm ușor cu primul, după aceea cu următorul. Ne amuzăm foarte tare, el este un tip foarte glumeț. Mă ajută foarte mult să trec și eu peste foarte multe situații și mă bucur, mă simt norocoasă că îl am alături de mine și că este soțul meu”, a conchis Larisa Iordache.

Foto: Instagram

Publicat: 03 sept. 2024, 13:29 Autor: Andreea Archip Vedete
Am absolvit Facultatea de Geodezie în 2005 și apoi un masterat în Comunicare și Relații Publice la SNSPA. Mi-am dorit…...
Pe aceeași temă
×