Dana Roba s-a împăcat cu Beniamin, după o săptămână de la vestea despărțirii! Ce anunț neașteptat a făcut: „Peste 2 zile…”

Publicat: 01 sept. 2024, 14:33 Autor: Denisa Iordache Vedete

Dana Roba s-a împăcat cu Beniamin. Ce anunț neașteptat a făcut make-up artista! 

În urmă cu o săptămână, Dana Roba a dat vestea despărțirii de Beniamin, bărbatul care i-a fost alături timp de un an de zile și a ajutat-o să treacă cu bine peste incidentul cauzat de fostul soț.  

Astăzi, vedeta a postat pe rețelele de socializare un anunț neașteptat. 

Dana Roba s-a împăcat cu Beniamin 

Dana Roba își ține la curent urmăritorii de pe rețelele de socializare în legătură cu evenimente care au loc în viața ei. Recent, make-up artista a postat în secțiunea Story un mesaj în care anunța împăcarea cu Beniamin. 

Vedeta a postat în secțiunea story un boomerang cu fetițele ei și Beniamin la care a atașat mesajul: 

„Peste 2 zile plecăm în vacanță” 

Ce spunea în urmă cu o săptămână 

Dana Roba făcea anunțul despărțirii de Beniamin: 

„Din păcate, relația mea cu Beni s-a terminat aici! Îți mulțumesc că ai fost alături de mine timp de un an. Consider că și eu ți-am fost alături din toate punctele de vedere. Iar acum nu mai pot… Viața merge înainte și fără mine…”, este mesajul postat de Dana Roba pe rețelele de socializare.  

Deși nu a menționat motivul separării de Beniamin, bruneta pare că trece printr-o perioadă grea din punct de vedere sentimental și suferă în urma deciziei luate.  

„Înainte de a răni un om, nu uita că apărătorul omului aceluia este Dumnezeu./ Renunță la ceea ce te doare și lasă-L pe Dumnezeu să te îmbrățișeze.”, sunt mesajele regăsite în două fotografii repostate de Dana Roba în secțiunea Story. 

Vor face nuntă?

În urmă cu mai puțin de un an, Dana Roba anunța că vrea să facă pași spre altar alături de Beniamin și declara fericirea pe care o simt alături de el. 

„Da, vrem să ne căsătorim pentru că ne iubim foarte tare. Eu îl iubesc pe el și el mă iubește pe mine. Suntem foarte fericiți împreună. (…) Vrem să facem o nuntă cu peste 250 de invitați vara care vine. Cred că până atunci termin și eu cu divorțul de Daniel și o să pot face nunta. Cred că Daniel, acolo, în pușcărie, este foarte frustrat, mai ales după ce a vorbit la telefon cu Celine și i-a zis că ea are alt tată”, spunea bruneta pentru Click

 

Sursă foto: social media

Publicat: 01 sept. 2024, 14:33 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×