EXCLUSIV | Vedeta Pro TV e tradiționalistă. După nuntă își mărește familia? Ramona Păun: “Sunt absolut convinsă că va fi și un tată perfect” + Legătura lui Cosmin Mihăiță cu Ianis Hagi

Publicat: 14 aug. 2024, 14:55 Autor: Andreea Archip Vedete

Ramona Păun și Cosmin, nepotul lui George Mihăiță, și-au oficializat recent relația după 13 ani de conviețuire, ei sărbătorind fericitul eveniment peste ocean, la New York. Luna de miere au amânat-o, urmând să se decidă asupra destinației. În interviul exclusiv acordat pentru CIAO.RO, prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV a făcut dezvăluiri despre soțul ei, care a surprins-o de fiecare dată cu experiențe memorabile de ziua sa de naștere. Vedeta este convinsă că partenerul ei de viață se va descurca excelent și în rolul de tată.

Ramona Păun și Cosmin Mihăiță s-au cunoscut la serviciu, unde erau colegi de redacție. Și-au acordat o șansă, iar povestea de iubire începută în urmă cu 13 ani continuă în prezent în calitate de soț și soție, atât cununia civilă, cât și cea religioasă fiind oficiate la New York. Se pare că vedeta Pro TV este tradiționalistă, iar după nuntă ia în calcul mărirea familiei, fiind convinsă că soțul Cosmin va fi un tată perfect.

Ce spune Ramona Păun despre familia Hagi: “A început ca o legătură profesională între Ianis și Cosmin și s-a transformat în mai mult de atât”

După nunta la New York, ce ați decis în legătură cu luna de miere?

Avem câteva opțiuni, dar nu am decis exact când și unde ne vom bucura de această vacanță specială. Știm doar că vrem să ne relaxăm. în general, suntem exploratori în vacanțe, dar acum ne dorim să ne întoarcem odihniți, nu extenuați, ca de fiecare dată (râde).

De ziua ta de naștere ai fost la o altă nuntă. Care este legătura cu familia Hagi?

A început ca o legătură profesională între Ianis și Cosmin și s-a transformat în mai mult de atât. Îi îndrăgim foarte mult pe Ianis și Elena, sunt niște persoane cu totul speciale și ne bucurăm, din inimă, că am fost părtași la fericirea lor într-o asemenea zi.

Ramona Păun: “Cosmin este expert în cadouri frumoase și mereu mă impresionează de ziua mea”

Care este cea mai frumoasă amintire pe care o ai legată de ziua ta de naștere?

Mai toate aniversările mele au avut un farmec unic, pentru că le petreceam în vacanțe, în locuri deosebite. Acum doi ani eram la un castel superb de pe Valea Loirei, dar anul trecut, cred, a fost cea mai emoționantă aniversare, pentru că mi-am petrecut-o la concertul artistului meu preferat, Dermot Kennedy, la un castel din Edinburgh.

Care este cadoul de suflet pe care l-ai primit anul acesta cu ocazia aniversării și de la cine?

Cosmin este expert în cadouri frumoase și mereu mă impresionează de ziua mea. Pentru că știe că ador să merg la concerte, surpriza de anul ăsta a fost un bilet la concertul lui Justin Timberlake, de la Londra.

Printre obiective se număra la un moment dat mutarea de la apartament la casă. Care este situația în prezent? Când preconizați schimbarea?

E o decizie care necesită timp și mai așteptăm până vom găsi momentul ideal. Cățelul nostru, Kido, e în culmea fericirii când petrece timp afară și ne dorim și pentru el această schimbare.

Ramona Păun: “Cosmin e cel mai mare susținător al meu și sunt absolut convinsă că va fi și un tată perfect”

Ce calități apreciezi la soțul tău?

Cosmin e foarte generos, are mult umor, e cald, răbdător, ambițios, empatic, e cel mai mare susținător al meu și sunt absolut convinsă că va fi și un tată perfect.

În toamnă împliniți 14 ani de când sunteți împreună. Cum ați reușit să gestionați momentele mai grele din relație? Cine e mai vulcanic? Dar mai înțelept?

Cheia tuturor problemelor este să discuți deschis despre ele, fără încăpățânare și orgolii. Poate nu pare, dar eu sunt mai temperamentală și mă aprind mai ușor. Cosmin nu reacționează impulsiv, iar asta aduce mult echilibru în relație și stinge imediat conflictele.

Foto: Instagram

Publicat: 14 aug. 2024, 14:55 Autor: Andreea Archip Vedete
Am absolvit Facultatea de Geodezie în 2005 și apoi un masterat în Comunicare și Relații Publice la SNSPA. Mi-am dorit…...
Pe aceeași temă
×