Iuliana Tudor, despre relația pe care o are cu fiul ei: „Am mare încredere în el”. Cum gestionează prezentatoarea schimbările specifice adolescenței

Publicat: 13 aug. 2024, 13:22 Autor: Denisa Iordache Vedete

Iuliana Tudor a dezvăluit detalii neștiute despre relația pe care o are cu fiul ei, dar a făcut și o comparație între copilăria ei și a celui mic. Iată ce a spus! 

Iuliana Tudor a vorbit deschis despre cum gestionează etapa vieții în care se află fiul ei, Tudor. Este vorba despre perioada adolescenței, care vine cu multe greutăți de întâmpinat pentru părinți. Îndrăgita prezentatoare susține că Tudor este un copil sociabil și deschis, care nu se confruntă cu probleme specifice adolescenților. 

Iuliana Tudor, despre băiețelul ei 

Întrebată de Viva despre relația pe care o are cu fiul ei în vârstă de 13 ani, Iuliana Tudor a spus: 

„Noi suntem norocoși. Deocamdată. Vedem mai târziu. (zâmbește) Am dezvoltat o relație foarte apropiată cu Tudor și ne spunem de toate. E un copil foarte deschis şi sociabil. Nu simt încă schimbări majore. Am mare încredere în el și știu că a înțeles un lucru esențial: când greșește, să îmi spună, pentru a-l putea ajuta. Toți greșim, dar învățăm din greșeli și mergem mai departe cu lecția învățată. 

Toate sunt parte din poveste! Și le voi trăi alături de el. Îl voi îndruma și susține atât cât îmi va permite. Nimic mai mult. Fiecare om, după 18-20 de ani, e bine să își trăiască propriile istorii. Bune sau mai puțin bune. Noi îi vom fi alături, indiferent de situație.” 

Copilăria ei vs. Copilăria lui Tudor 

Întrebată despre ce i-a lipsit ei în copilărie și ar dori ca lui Tudor să nu îi lipsească, prezentatoarea a spus: 

„Aici vă recomand să parcurgeți capitolele de început ale cărții mele, „Fericirea nu costă nimic, și veți descoperi lumea minunată a satului unde eu am copilărit și tot ce ține de acel timp prolific. Am avut exact ce trebuia să am și nu mi-a lipsit nimic, în ciuda lipsurilor materiale cunoscute din acele vremuri. Dacă sunt bucurie și dragoste într-o casă, copilul nu are nevoie de mare lucru, dincolo de hrană și un acoperiș deasupra capului. 

Pentru mine, Fericirea nu costă nimic! Când costă, nu mai e fericire. Iubirea nu costă! Când ajungi să iubești tot, să ierți tot… ești liber, ești fericit! Și nu costă! Pentru fiecare, însă, fericirea se traduce diferit…”

Ce pasiuni au 

Iuliana Tudor a vorbit despre pasiunea pe care o împărtășește cu Răzvan și Tudor, călătoria. Cei trei petrec timp de calitate și își fac amintiri de neuitat în diferite destinații din Europa. 

„Călătorim, în special în Europa, de când este Tudor. Iar țara noastră are în ultimii ani locuri splendid create, unde ne place să mergem. Nu ne plac locurile foarte aglomerate. Filmele, teatrul, scrima – pentru că Tudor face acest sport – au devenit pasiuni comune.”, a mai adăugat Iuliana Tudor pentru sursa citată.

Sursă foto: social media

Publicat: 13 aug. 2024, 13:22 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×