Cătălin Scărlătescu, despre întemeierea unei familii cu Doina Teodoru: „Nu e că nu m-aș vedea tată. De ce nu?”

Publicat: 12 aug. 2024, 11:36 Autor: Denisa Iordache Vedete

Cătălin Scărlătescu a vorbit despre planurile de viitor pe care le are cu iubita lui, Doina Teodoru. Iată ce a declarat! 

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu de trei ani. Cei doi au luat pe toată lumea în surprindere atunci când s-au afișat pentru prima dată, dar au demonstrat de-a lungul timpului că se iubesc cu adevărat. Juratul de la MasterChef a vorbit pentru VIVA despre planurile de viitor pe care le are alături de Doina, dar a oferit și o mică rețetă de vară pentru public. 

Cătălin Scărlătescu, despre planurile de viitor 

Dacă acum trei ani, juratul de la MasterChef declara pentru sursa citată că își dorește o casă cu trei etaje și plină de copii alături de Doina, se pare că acum planurile i s-au schimbat. 

„Acum, după trei ani de relație, nu mai vreau o casă cu trei etaje sub nicio formă! Vă dați seama, cine face curat în casa aia, Dumnezeule mare?! În loc de o casă cu trei etaje, mi-aș dori trei case mici, trei garsoniere, așa… Sau, mai bine decât atât, o barcă. Cred că o barcă e cea mai frumoasă. E cea mai interesantă casă pentru că te urci pe barcă și te trezești în fiecare dimineață în alt port.”, a spus Cătălin Scărlătescu pentru sursa citată.

Este pregătit să devină tată? 

Întrebat de sursa citată dacă se vede tată în viitor, Cătălin Scărlătescu a spus:  

„La un moment dat, trebuie să te gândești la treaba asta, așa că o să știu exact, dacă o să se întâmple. Nu e că nu m-aș vedea tată. De ce nu? Se mai poate, mai e loc.”

Cătălin și Doina, planuri de nuntă?

În urmă cu puțin timp, Cătălin a abordat și subiectul unei nunți cu aleasa inimii lui. Juratul de la MasterChef nu vrea să se ghideze după reguli și își dorește să își organizeze cel mai frumos eveniment după bunul plac.

„Nunta trebuie să fie, din punctul meu de vedere, o petrecere foarte casual. Ce mama dracu’ e asta, să stau drepți la nuntă, ‘acum să intre sarmalele sau curcanul’?!

Nu știu ce o să am, dacă o să am, stai să ajungem, pas cu pas. În mintea mea, un meniu de nuntă trebuie să fie mult mai interesant – o pajiște, un bufet, să mănânce lumea ce vrea, când vrea. Să nu oblig omul, să-i îndes pe gât orice nebunie creată de vreun bucătar, iscusit sau nu. Pentru că îți spun una, nu există cel mai bun bucătar pe planetă.

Dacă vii cu o paletă frumoasă, cinci preparate de pește, cinci de carne, ai de unde să guști, să te simți bine. Te duci să și bei, să și dansezi, când ai timp de toate?!”., a declarat Cătălin Scărlătescu pentru Cancan

Rețetă de vară de la Cătălin Scărlătescu 

Juratul de la MasterChef a oferit o rețetă care se află printre preferatele lui pe timp de sezon cald. 

„Un pepene rece cu un pic de brânză telemea este cel mai ușor și cel mai fantastic preparat pentru zilele calde.”, a mai spus juratul de la MasterChef pentru Viva.

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 12 aug. 2024, 11:36 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×