Temperaturi incendiare în luna august! Meteorologii Accuweather au modificat prognoza

Publicat: 07 aug. 2024, 10:26 Autor: Denisa Iordache News
Temperaturi incendiare în luna august! Meteorologii Accuweather au modificat prognoza

Ultima lună de vară promite să fie una incendiară! În august, vremea va fi imprevizibilă, cu zile de caniculă alternând cu perioade de vreme severă. Iată ce trebuie să știi! 

Deși temperaturile au fost normale pentru această perioadă, ploile recente au adus răcoare după căldura intensă care a afectat Capitala. Vântul a adiat ușor, oferind o pauză locuitorilor din București de soarele arzător. Meteorologii de la Accuweather au actualizat prognoza pentru întreaga lună. 

La ce să ne așteptăm

Vremea a fost imprevizibilă în această vară, alternând între caniculă intensă și ploi devastatoare. Meteorologii de la Accuweather au actualizat prognoza și anunță că luna august va fi deosebit de călduroasă, cu temperaturi extrem de ridicate. Spre sfârșitul săptămânii și în săptămâna următoare, valorile termice vor ajunge aproape de 40 de grade Celsius, iar ploile nu sunt așteptate. Locuitorii din București se vor confrunta cu o căldură intensă, recordurile de caniculă fiind atinse pentru prima dată în această vară. Temperaturi similare sunt de așteptat și în restul țării. 

Citește mai mult aici

Sursă foto: social media

Publicat: 07 aug. 2024, 10:26 Autor: Denisa Iordache News
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×