Alina Pușcaș face senzație cu aparițiile ei! Imagini din Capri cu prezentatoarea TV în costum de baie

Publicat: 02 aug. 2024, 09:19 Autor: Denisa Iordache Vedete

Alina Pușcaș este una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România. Recent, frumoasa brunetă a plecat în vacanță și s-a postat în costum de baie. Iată fotografiile din vacanță!

Alina Pușcaș face senzație cu aparițiile ei. Frumoasa mămică de 38 de ani nu își arată vârsta deloc și arată impecabil după cele trei nașteri. Mai mult, ea se poate lăuda că este naturală.

Alina Pușcaș, corp de invidiat la 38 de ani

Recent, Alina Pușcaș a fost într-o vacanță de vis în Capri, alături de soțul ei. Vedeta a postat mai multe fotografii în care lasă să se vadă corpul natural și lipsit de defecte. Abdomenul bine lucrat și picioarele lungi au făcut furori pe contul de socializare al brunetei.

Fanii de pe rețelele de socializare s-au arătat foarte încântați de apariția Alinei Pușcaș și i-au transmis mesaje de apreciere.

„Wow ce frumusețe sexi și ce corp sexi și ce fund sexi.Bombă sexi 😘😘/ Ești foarte frumoasă draga mea prietenă Alina pupici dulci și multa sănătate !😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏/ Frumusete !!” , sunt unele dintre comentariile fanilor la fotografiile postate de Alina Pușcaș.

Cum l-a cunoscut prezentatoarea pe actualul soț

Alina Pușcaș și tatăl celor trei copii se cunosc de multă vreme. Mihai este o fire discretă și a cucerit-o pe vedetă cu felul lui de a fi, dar și cu privirea lui.

„Eu il cunosteam de câțiva ani, era în cercul meu de prieteni, dar niciodată nu mi-am pus problema. Pur și simplu s-a legat și am ajuns să vorbim. A evoluat tot… cu ieșiri la restaurant, cu plimbări în parc. M-au cucerit ochii lui, felul lui de a fi. A fost foarte rapidă chestia asta… așa a vrut Dumnezeu. Sunt îndrăgostită lulea. El a reușit într-un timp foarte scurt să mă completeze cu totul. Ce să îmi doresc mai mult?”, a spus Alina Pușcaș în urmă cu ceva timp.

Sursă foto: social media

Publicat: 02 aug. 2024, 09:19 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×