Ema Uta nu a fost susținută de părinți în cariera de make-up artist. Cum a reușit blondina să atingă succesul: „Le-am spart barierele”

Publicat: 05 aug. 2024, 09:26 Autor: Denisa Iordache Vedete

Ema Uta a vorbit despre cum au fost începuturile ei în cariera de make-up artist, dar și de faptul că nu a fost susținută de părinți. Iată ce a mărturisit!

Ema Uta nu a avut susținere din partea părinților în ceea ce privește pasiunea pentru make-up. Începuturile ei au fost grele, dar nu s-a dat bătută și a făcut tot ce a trebuit pentru a-și urma pasiunea. Acum are tot ce își dorește și poate spune cu adevărat că a cunoscut succesul, deși drumul a fost lung.

Ema Uta nu a fost susținută de părinți

Ema Uta a mărturisit că nu a primit ajutor din partea părinților pentru dorința ei de a deveni make-up artist. Fratele ei a fost singurul care a ajutat-o cu ce a putut. Vedeta mărturisește că pasiunea și-a descoperit-o de când era mică, iar din acel moment, a făcut tot ce a putut pentru a-și atinge scopul. După toată munca depusă, părinții ei o susțin și sunt mândri de ea.

„Am trăit în sânul unei familii cu o situație modestă. În mod surprinzător nu m-a susținut și nu m-a ajutat nimeni. M-a susținut fratele meu, el mă mai ajuta cu produse de make-up la început, dar părinții tot timpul au fost împotriva meseriei de make-up. Îmi spuneau mereu să mă țin de facultate și atât, că n-am cum să fac bani din asta. Practic erau puțini mințiți de ideea că dacă ești avocat o să ai bani. Treburile nu sunt mereu așa.

Am reușit să le demonstrez lucrul ăsta. I-am făcut să fie mândri și să fie alături de mine. Practic le-am spart barierele de gândire să zic așa. (…) Acum mă susțin. Mi se pare interesant să îți convingi părinții, să le schimbi gândirea, mi se pare foarte drăguț”, a povestit Ema Uta în cadrul podcastului Ilincăi Vandici.

Cum a început să își urmeze visul

Ema Uta a povestit despre ce făcea pentru a avea modele pe care să exerseze. Blondina a povestit despre bucuria pe care o simțea atunci când fetele erau mulțumite de rezultat, dar și despre cursurile pe care le-a urmat pentru a se perfecționa.

„Am început pur și simplu să opresc fete pe stradă să le propun să le machiez. Apoi le postam și cumva mi-am dat seama. În momentul când au început să mă ia în brațe după ce le machiam, am primit așa o validare. Mi-au spus multe cliente că devin mai puternice, mai încrezătoare după ce le machiez. Vin la mine obosite, stresate, triste și după ce le termin make-up-ul li se transformă starea. Am făcut școala de make-up în Londra după 6 ani de când am început să machiez. Am avut nevoie de niște documente, diplome. Tot ceea ce fac eu este strict proprie și personală. Eu am făcut școala acolo, dar nu machiez după cum am învățat acolo.”, a mai adăugat Ema Uta.

Ema Uta: „Nu mă consider vedetă

Ema Uta a recunoscut că nu se consideră vedetă și a enumerat calitățile pe care ar trebui să le însușească una.

„Nu mă consider vedetă. Vedetă pentru mine înseamnă să poți să livrezi în fața unui stadion întreg, o voce, o coregrafie, ceva ce omul din public să spună `wow’. Vedetă înseamnă actriță, actor la Hollywood. Vedetă pentru mine e altceva. Persoană publică pentru că îmi este menționat numele, vedetă este prea mult. Mi se pare puțin un coșmar.”, a mai spus blondina.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 05 aug. 2024, 09:26 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×