Ema Uta a fost victima escrocilor. Ce mesaj a transmis: „Să știți că este o fraudă”

Publicat: 01 aug. 2024, 10:46 Autor: Denisa Iordache Vedete

Ema Uta a trecut printr-o situație neașteptată. Vedeta a fost victima unei escrocherii, iar totul este legat de meseria ei de make-up artist. Iată ce a declarat!

Ema Uta se află în concediu, în Mykonos, dar a primit niște vești neplăcute de acasă, din România. Blondina a postat în secțiunea Story a contului ei de socializare un mesaj prin care îi avertizează pe toți cei care ar fi fost contactați în numele ei de faptul că nu ea este persoana din spatele mesajului. Iată ce s-a întâmplat!

Ema Uta, victima unei escrocherii

Ema Uta și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare de faptul că nu face angajări și nu a contactat pe nimeni în acest sens. Blondina a publicat acest mesaj din cauză că a fost înștiințată în legătură cu faptul că niște persoane au făcut angajări la salon, dându-se drept ea. La final, make-up artista a menționat că dacă există cereri de colaborare, ea este singura persoană care poate fi contactată, ci nimeni altcineva.

„Hello! Am fost informată de faptul că sunt contactate persoane din domeniul beauty pentru angajări la „salonul Emei Uta”. Oricine este contactat în această direcție și nu vorbește în mod direct cu mine, să știți că este o fraudă și nu are niciun fel de legătură cu mine”, este mesajul postat de Ema Uta pe rețelele de socializare.

Blondina a avut parte de dezamăgiri

Dacă pe plan profesional îi merge excelent, pe plan personal lucrurile nu stau chiar așa. Recent, Ema Uta a fost invitată în podcastul Ilincăi Vandici, acolo unde a făcut dezvăluiri legate de viața ei personală.

„Nu te bucura prea mult atunci când ești pe nori pentru că poți să cazi foarte puternic. Și bineînțeles, dezamăgirile. Consider că dezamăgirile aduc beneficii. Mie, cel puțin, mi-a adus beneficii. Ba chiar poate o să ți se pară puțin ciudat, parcă pentru mine a fost o provocare. La câte dezamăgiri mai pot să mai duc și câte lecții pot să mai învăț?

În primul rând, e ok să avem dezamăgiri din cauza relațiilor, pentru că îți fac cunoștință cu realitatea, de fapt, să-ți cunoști prietenii, partenerii de viață, parteneri de afaceri, m-au ajutat să-mi definesc prioritățile în viață și, cumva, să-mi conturez personalitatea.

Dezamăgirea pentru mine… pe mine m-a ajutat să mă rog. M-a învățat să mă rog. M-a învățat să mă îndrept către Dumnezeu mai mult. M-a învățat să mă rog să fiu mai puternică. Poate că înainte nu știam să mă rog la Dumnezeu cum trebuie.”, a spus Ema Uta în podcast.

Sursă foto: social media

Publicat: 01 aug. 2024, 10:46 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×