Adriana Irimescu, declaraţii despre divorţul de Adrian Titieni: „Am considerat că misiunea mea…” + Ce spune despre relaţia cu Alexandru Papadopol

Publicat: 25 iul. 2024, 16:28 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Adriana Irimescu, declaraţii despre divorţul de Adrian Titieni: Am considerat că misiunea mea... + Ce spune despre relaţia cu Alexandru Papadopol

Adriana Irimescu a făcut declaraţii surprinzătoare despre divorţul de Adrian Titieni în cadrul unui interviu recent. Actriţa nu a dorit până acum să dezbată acest subiect, însă spune că şi-a dat seama de faptul că trebuie să facă unele precizări.

Adriana Irimescu şi Adrian Titieni au avut o căsnicie de peste 20 de ani. Cei doi s-au cunoscut pe când actorul avea 36 de ani, iar fosta lui soţie 23. După cum a declarat acesta în cadrul unui interviu, el a fost cel care a cerut divorţul. Copiii pe care îi au împreună au dorit la momentul respectiv să rămână alături de el.

Adriana Irimescu, dezvăluiri despre separarea de tatăl copiilor ei

Deşi nu şi-a dorit niciodată să vorbească despre această perioadă din viaţa ei, actriţa a lămurit câteva aspecte. Într-un interviu acordat pentru viva.ro, Adriana Irimescu a povestit despre decizia de a nu pleca imediat din locuința comună, explicând că a dorit să își protejeze copiii de stresul suplimentar în perioada examenelor.

„Urăsc să vorbesc despre asta. Când am acceptat, într-un final, interviul, am ştiut că trebuie să lămuresc câte ceva. Aceste răspunsuri, cele care urmează, mă fac să ies din zona mea de confort, sunt un compromis. FACTS: Am divorțat în 2017, în august, fiica mea avea 18 ani şi nu a trebuit să aleagă nimic. Fiul meu avea 17 ani şi a ales să rămână în casa în care a copilărit. Deşi am divorțat în 2017, am plecat din casa familiei după examenul de bacalaureat al lui Babu (în 2018), când am considerat că misiunea mea de mamă-cloşcă s-a încheiat. Atât”, a declarat actriţa pentru sursa citată.

Adriana a vorbit deschis și despre relația pe care o are în prezent cu cei doi copii ai săi.

„Am doi copii incredibil de mişto. Doi adulţi. N-aş schimba nimic la ei şi la relaţiile noastre. Asta mi-a ieşit, nu au existat ramificaţii, bifurcaţii. Am fost şi sunt o mamă adaptată nevoilor lor. Suntem parteneri de discuţii şi de drum”, a mai spus Adriana Irimescu.

Când a fost întrebată despre relația cu Alexandru Papadopol, actrița a avut o reacție total neașteptată: „N-am ce să vorbesc, nu comentez”.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 25 iul. 2024, 16:28 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×