Ce își dorește Ioana Ignat de la viitorul partener, după despărțirea de Sebastian Dobrincu. Artista are reguli clare: „Nu poți să continui”

Publicat: 28 iul. 2024, 14:18 Autor: Denisa Iordache Vedete

Ioana Ignat a vorbit despre calitățile pe care le caută în partenerul de cuplu. Artista a mărturisit care sunt cele mai importante aspecte într-o relație. Iată ce a spus!

După despărțirea de Sebastian Dobrincu, alături de care a trăit o poveste de iubire timp de 3 ani, cântăreața Ioana Ignat a atins subiectul legat de cum ar trebui să fie o relație.

Ioana Ignat, despre ceea ce contează într-o relație

Ioana a format un cuplu alături de Sebastian Dobrincu timp de aproximativ 3 ani. Cei doi s-au cunoscut la finalul anului 2020, iar relația lor a durat până în primăvara anului 2024, atunci când au dat vestea neașteptată a despărțirii.

„Respectul, comunicarea sinceră și suportul, sprijinul, aprecierea. Suportul, cam asta ar fi. Le-ar cuprinde cumva pe toate. Și cred că cel mai important este respectul”, a spus artista pentru Unica.

Ce nu ar putea ierta Ioana Ignat

Ioana Ignat a trecut prin suișuri și coborâșuri în relația cu Sebastian Dobrincu. Cei doi au mai stat separați pentru o perioadă de 5 luni, până să ajungă să ia decizia definitivă de a merge pe drumuri diferite. Când a fost întrebată ce nu ar ierta într-o relație, artista a spus:

„Fix peste lipsa de respect. Mi se pare că nu poți să continui dacă există lipsă de respect”, a mai adăugat Ioana Ignat pentru sursa citată.

În ce relații a rămas artista cu Sebastian Dobrincu

Recent, Ioana a vorbit pentru ciao.ro despre relația pe care o are cu antreprenorul, după ce s-au despărțit.

„Eu cu Sebastian suntem în relații bune, ne iubim în continuare, ne susținem și ne respectăm. Fiecare are prioritățile lui în momentul de față și ne dezvoltăm individual, fiecare cum știe mai bine. Dar suntem în relații bune, nu suntem nici dușmani. Suntem foarte buni prieteni și ne vedem de proiectele noastre individuale. Așa e frumos, să fim cu toții în armonie și să ne facem viața frumoasă individual și ulterior nu știm ce se va întâmpla.”

Sursă foto: social media

Publicat: 28 iul. 2024, 14:18 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația CIAO.RO, site ce face parte…...
Pe aceeași temă
×