Oana Roman i-a deschis proces penal lui Marius Elisei! Ce acuzaţii îi aduce fostului soţ

Publicat: 17 iul. 2024, 17:02 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Oana Roman este decisă să îşi facă dreptate în instanţă. Vedeta i-a făcut plângere penală fostului soț pentru că acesta nu se implică în niciun fel în creşterea şi educaţia fiicei lor, Isabela. Aceasta ar fi încercat de nenumărate ori să ia legătura cu Marius Elisei, însă fără niciun rezultat. 

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit definitiv la începutului lui 2023. După separare a urmat o perioadă în care cei doi şi-au aruncat acuzaţii dure, iar cele mai multe au avut-o în prim-plan pe fiica lor. Isabela a rămas, aşa cum era de aşteptat, la mama ei, însă legătura cu tatăl său este aproape inexistentă. Din acest motiv, tânăra ar fi suferit enorm.

Oana Roman l-a dat în judecată pe Marius Elisei

Pentru că nu au reușit să se înțeleagă amiabil, Oana Roman a decis să facă dreptate pe cale legală. Vedeta a dezvăluit că în momentul în care s-a produs separarea oficială, amândoi au semnat o convenție la notar în care era stipulat că bărbatul îşi poate vizita fiica oricând, fără un program impus. Tot atunci au discutat şi despre pensia alimentară. Vedeta nu i-ar fi impus lui Marius Elisei o anumită sumă, însă contribuția sa lunară trebuia să fie de minimum 500 de lei.

Fostul ei soţ nu ar fi plătit niciodată această sumă, astfel, vedeta i-a făcut o plângere penală pentru infracțiunea de abandon de familie. Acesta i-ar datora, în total, aproximativ 4000 de euro.

„Acesta este un demers făcut după numeroase încercări în care a dorit să se înțeleagă în mod amiabil cu tatăl fetiței, însă fără niciun rezultat”, sunt primele declarații ale Oanei Roman cu privire la acest subiect, potrivit spynews.ro.

Marius Elisei ar fi şantajat-o pe fosta soţie

Recent, Oana Roman a povestit, la Star Matinal, încă un episod din relația lor care nu-i face cinste fostului ei soț. Vedeta a dezvăluit că Marius Elisei i-ar fi furat telefonul, după care ar fi șantajat-o.

„Eu nu mai am soț, nici iubit, dar am avut. Mi-a furat telefonul într-o seară, ca să vadă o conversație pe care o avusesem eu cu cineva, în condițiile în care eram divorțați în momentul acela. A făcut poze la conversațiile respective și le-a folosit ca să mă șantajeze și să îl șantajeze și pe omul acela, care nu avea nicio vină, deoarece, repet, eram divorțată”, a povestit Oana Roman pentru sursa citată. (VEZI MAI MULTE DETALII AICI)

 

Sursă foto: social media

Publicat: 17 iul. 2024, 17:02 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×