Lili Sandu, despre depresia postnatală. Prezentatoarea de la ProTV recunoaşte că a trecut prin clipe grele: „Nu mă mai recunoșteam”

Publicat: 16 iul. 2024, 10:30 Autor: Denisa Iordache Vedete

Lili Sandu trăiește o poveste frumoasă de iubire alături de Silviu Țolu, iubitul ei. Deși nu au ajuns în faţa altarului, cei doi au împreună un băiețel minunat, Thomas Jay. Odată cu apariția celui mic, lucrurile s-au schimbat pentru prezentatoare. Iată ce a declarat aceasta!

Invitată într-un interviu Viva, Lili Sandu a vorbit despre schimbările pe care viața de mămică i le-a adus și cât de greu i-a fost.

Lili Sandu, despre depresia postnatală

Întrebată cum a gestionat depresia postnatală prin care a trecut, bruneta a spus:

„Eu nu am fost diagnosticată, am vorbit despre faptul că mi-a fost foarte greu, dar probabil venea pe fondul unei epuizări fizice și psihice. Nu mă mai recunoșteam, era o trecere spre viața de mamă și a durat până să mă obișnuiesc și să intru în acest statut.

Am început să alerg în aer liber, îmi luam timp doar pentru mine, apoi vorbeam deschis cu oamenii din comunitatea mea și cu familia. E importantă susținerea familiei și să creadă că se întâmplă ceva cu tine, dar faptul că recunoști și simți că ai iubire și susținere din partea altora te ajută să mergi mai departe.”.

Lili Sandu, despre viața de mămică

Prezentatoarea spune că apariția lui Thomas i-a influențat relația de cuplu, dar că alături de un partener înțelegător și iubitor, precum iubitul ei, aceasta este o problemă ce poate fi depășită.

„Se schimbă mult, mai ales în primul an de maternitate. Relația trece pe locul doi-trei și nu mai ai libertatea de a petrece timp cu iubitul deoarece în fiecare zi se întâmplă câte ceva legat de copil.

Nu mai ești atât de fresh, atât de doritoare să ieși la o întâlnire. Lucrurile se rezolvă ușor, ușor, trebuie timp și înțelegere din partea partenerului. Acum, abia așteptăm să lăsăm copilul la bunici pentru a fugi la un date.”, a mai spus Lili pentru sursa citată.

Ce îi lipsește cel mai mult din viața de dinainte de a fi mămică

„Îmi lipsește somnul. Nu am crezut că o să spun asta! (zâmbește) Mi-aș dori să dorm mult mai mult. Thomas tot se trezește peste noapte, are minimum două-trei treziri.

Îmi lipsește lejeritatea de a-mi lua un bilet de avion și de a pleca undeva, oriunde. A fost o perioadă frumoasă și, chiar dacă mă simt împlinită, și perioada de dinainte de a fi mamă a fost una încărcată cu aventuri.”,a spus Lili Sandu.

Sursă foto: social media

 

 

Publicat: 16 iul. 2024, 10:30 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația CIAO.RO, site ce face parte…...
Pe aceeași temă
×