EXCLUSIV | Roxana Ciuhulescu, totul despre intervenția la sâni + Prin ce a trecut pe masa de operație: „A fost nevoie să mă sedeze puțin ca să îmi poată pune branula”

Publicat: 19 iul. 2024, 16:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Roxana Ciuhulescu a decis că la 45 de ani, după două sarcini, este momentul potrivit pentru a face o intervenție pe care și-o dorea de ceva timp: lifting mamar și, de ce nu, silicoane. Vedeta este extrem e încântată de rezultatul final, are sânii la care nici măcar nu a visat și ce este cel mai important, s-a recuperat extrem de repede iar soțul ei se bucură și el de ceea ce vede acum. Roxana Ciuhulescu ne-a povestit, pe larg, pentru Ciao.ro, cum se simte și cât de frică i-a fost atunci când s-a văzut pe masa de operație!

Roxana, așteptai de 3 ani această schimbare, intervenția la sâni! A fost un lifting, de ridicare, dar și un implant cu silicon, nu? Cum te simți acum?

Da, așa este. De trei ani de zile am început să îmi doresc această intervenție. Cezar a făcut azi 6 ani. În primii ani nu am vrut să sacrific, de fapt, până de curând nu am vrut să sacrific această perioadă pentru că Cezar a avut nevoie de mine, să îl iau în brațe, să îl drăgălesc și odată cu intervenția la sâni nu aș mai fi putut să fac acest lucru dar de 3 ani încoace am  avut și tot felul de evenimente, cum a fost, de exemplu, propunerea de a merge la Survivor, apoi m-am întors de la Survivor, eram accidentată, am făcut recuperare. A fost într-o perioadă în care nici nu m-am mai gândit la asta. Ulterior a venit și un proiect profesional al soțului meu în care a trebuit să mă implic. A fost operația Anei, apoi recuperarea ei, dar anul acesta, în urma prezentării de modă pe care am avut-o în cadrul evenimentului Andreei Marin, unde am prezentat pentru Antonia Nae, și în care sânii chiar mi-au ieșit din cupe pentru că și-au pierdut fermitatea și elasticitatea, am zis că este momentulmeu și trebuie să fac și eu acest lucru pentru mine pentru că până acum m-am sacrificat, m-am dedicat copiilor, familiei.

Roxana Ciuhulescu, totul despre intervenția la sâni

Am zis că acum este acest moment, eu fiind pacienta doctorului Morad Iancu, mi-am luat inima în dinți și i-am spus într-o zi că am această problemă și dacă e de părere că se poate remedia ceva. Pe Morad Iancu îl știe toată lumea, mai ales că i-a fost călcat pragul de atâtea personalități, atâția oameni publici, este un maestru al chirurgiei estetice. A urmat controlul și, ulterior,  a venit și doctorul Bogdan Măciuceanu. Despre dânsul nu se cunosc foarte multe lucruri pentru că el este un medic mai retras lucrează în sistemul de stat, este medic în chirurgie reparatorie. Lucrează la spitalul de urgență și de ceva timp a făcut echipă cu Morad Iancu. Am fost pe mâinile celor mai buni medici. Împreună m-au consultat, au măsurat, au zis ok. La început a fost discuția despre un lifting mamar. Totuși proporțiile mele sunt  mari, pentru că sunt foarte înaltă, și am decis împreună că ar fi binevenit un implant.

Acum, implanturile sunt ultra ușoare chiar dacă sunt voluminoase, nu cântăresc mult. Mi-au făcut măsurătorile, mi-au explicat ce și cum, am început procedurile, pentru că se fac tot felul de analize înainte de operație și am ajuns în ziua operației care a avut loc acum 7 săptămâni.  Am deja 7 săptămâni e la intervenție. Am urmat cu  strictețe toți pașîi și  înainte dar și după. Mă simt foarte bine. De 2 săptămâni m-am reapucat de sport. Sport înseamnă că poți să lucrezi trunchiul inferior, adică poți să lucrezi picioare, fesierii. Nu am  voie să lucrez 3 luni de zile trunchiul superior, brațe, abdomen și piept dar mai am puțin, o lună și un pic când mă pot apuca integral de sport. Eu respir prin sport, sunt adepta sportului, îmi lipsește foarte mult. Și mă simt foarte bine!

Cum s-ar zice, și Pamela Anderson ar fi geloasă pe tine! Spuneai că ai avut niște sâni ca ea dar la un moment dat, plini de lapte!

Cel puțin când îl alăptam pe Cezar, pentru că i-am alăptat pe amândoi copiii,  de aici a și pornit practic lăsarea sânilor. La Cezar, cel puțin, aveam sânii mai mari decât capul copilului, aveam ceva uriaș. A fost perioada în care sânii mei au arătat cel mai mișto. A fost pentru câteva luni de zile.  Puțin mai devreme de 9 luni, când s-a încheiat cu alăptarea, sânii au început să se retragă, am rămas și cu vergeturi, că și asta a fost o discuție, să facem lifting, ridicare și să scoată și acele vergeturi și acum am din nou niște sâni superbi.

Ești mulțumită de rezultatul final?

Nu am avut în viața mea așa sâni, sunt operă de artă ce au făcut medicii ăștia doi. Sunt extraodinari! Nu că sunt ai mei, dar sunt de o frumusețe, sunt foarte frumoși. Sunt mulțumită de rezultat. A fost o intervenție destul de complexă și de lungă. Știu că a durat 5 ore și la început nu îmi dădeam seama care va fi rezultatul final, fiind acoperiți cu un bandaj. Am avut bandajele 2 săptămâni. Însă am urmat cu strictețe tot ce mi-au zis doctorii și asta fac în continuare, mă dau cu unguente pentru că trebuie aplicat cicatrizantul. Inciziile sunt foarte delicate și mă simt foarte bine. Am auzit tot felul de lucruri și am citit despre implanturi.

Ți-a fost teamă de această intervenție chirurgicală, de anestezia generală?

Da, sigur că mi-a fost teamă. Mi-a fost teamă din două perspective: că nu am să pot să dorm, să mă odihnesc, și nu sunt prietenoasă în momentul în care mă ajunge oboseala.  Mi-a fost teamă că va fi lentă recuperarea. Oricum mă obișnuisem cu ideea, de atâtea luni de zile, din ziua în care stabilisem intervenția. În ziua în care am ajuns la spital, operația s-a desfășurat la un spital privat din București eram super ok, zâmbitoare, au venit medicii în salon, am râs, m-au încurajat. Dar realmente am început să tremur rău de frică  atunci când am intrat în sala de operații. Acolo a fost nevoie să mă sedeze puțin ca să îmi poată pune branula pentru că nu reușeam să îmi stăpânesc emoțiile și tremurul de frică. Am avut-o și pe Julie, asistenta doctorului Măciuceanu, care m-a ținut de mână, draga de ea, și a fost așa de scumpă. După operație am dormit, surprinzător, destul de bine. M-am trezit dimineața pe la 6, am ajuns la 2 în salon. Am băut apă, cafea, m-am dat jos din pat, foarte repede m-am recuperat. unde probabil mi-am și dorit foarte mult acest lucru. A fost ok!

Care a fost reacția soțului tău când te-a văzut cu noii sâni?

Nu a văzut nici el rezultatul timp de 2 săptămâni. Abia atunci a văzut fără banaje și soțul meu a avut o replică foarte dulce, a zis că mă iubește oricum, și cu și fără, știa că îmi doresc foarte mult această intervenție. Îi plac, e încântat!

Ana, fiica ta, ce zice? Ar fi tentată la un moment dat să facă asta? E fată și probabil o să își dorească să apeleze la diverse artificii de înfrumusețare! Ce ai sfătuit-o până acum în acest sens? Ați vorbit despre așa ceva până acum?

Ana, fiica mea, ce să zică! Am vorbit cu ea înainte cu 3 săptămâni de operație, am pregătit-o mental. Știa că am această nemulțumire dar cu trei săptămâni înainte de intervenție i-am zis că o să fac treaba asta. Ce o să facă ea mai târziu, nu știu să spun, dacă o să își dorească, habar nu am. Eu sper să nu. Eu sunt o femeie care a trecut de 40  de ani, cu doi copii, când o să discutam, la momentul potrivit, o să îi spun exact opinia mea dar știi cum e. Când ești adult, faci cum te taie capul, dar sincer nu cred că are nevoie, cel puțin în următorii 20 de ani. Am vorbit despre asta, i-am explicat porcesul, i-am spus că o să vină o săptămână destul de delicată după intervenție. Va trebui să mă ajute, să mă protejeze, să aibă grijă de Cezar, în anumite circumstanțe, dacă nu pot eu. A fost totul foarte lejer.

 

Publicat: 19 iul. 2024, 16:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×