Caius Covrig a angajat personal calificat care să comunice cu persoanele cu deficiențe de auz

Publicat: 12 iul. 2024, 15:33 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Caius Covrig a angajat personal calificat care să comunice cu persoanele cu deficiențe de auz

Caius Covrig își organizează activitatea din locația deschisă la finalul anului trecut, la Brașov, în interesul persoanelor cu deficiențe de auz, opțiune excepțională în unitățile HORECA din România.

„Îmi doresc să vin în întâmpinarea oaspeților mei cu soluții care să-i ajute să se simtă confortabil, să aibă o experiență de neuitat în locațiile pe care le dețin. Această idee mi-a venit în momentul în care am avut un client cu deficiențe de auz și am realizat că există un minus pe partea aceasta. Desigur că s-a putut comunica prin citit, însă mi se pare potrivit să vorbim pe limbajul tuturor celor care ne trec pragul. Anca este colega noastră care cunoaște limbajul semnelor și ne bucurăm să o avem alături.”, a declarat Caius Covrig care a postat pe contul lui de Instagram un video sugestiv.

Felul în care alege Caius Covrig să facă business a fost apreciat de-a lungul timpului de afaceriști puternici, unul dintre ei fiind CEO companiei Lamborghini, care l-a invitat pe antreprenorul din România la super evenimentul de lansare al modelului Huracan Sterrato, eveniment care a avut loc la Miami, în luna martie a anului trecut. La vremea aceea doar 300 de persoane au fost prezente la acest eveniment restrâns, printre care colecționari de mașini, multimilionari, vedete, printre care Kylie Jenner, Jay-Z, G Eazy sau Dj Khaled, dar și foarte mulți actori de la Hollywood.

Publicat: 12 iul. 2024, 15:33 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Tags:
Pe aceeași temă
×