EXCENTRICITĂȚI de MILIONAR: Caius Covrig a ales micii pe grătar, de ziua lui

Publicat: 30 apr. 2024, 08:24 Autor: ileana.ghinea Arhiva
EXCENTRICITĂȚI de MILIONAR: Caius Covrig a ales micii pe grătar, de ziua lui

Caius Covrig uimește din nou. Milionarul și-a sărbătorit ziua de naștere pe 29 aprilie și contrar așteptărilor, a lăsat deoparte alegerile exclusiviste și a decis ca această vârstă să-l „prindă” într-un cadrul autentic românesc, de familie, în fața unui grătar pe care l-a încins pentru a prepara un meniu tradițional 100%.

„Dragilor, facem frumos, grătărelul. Am venit la o căbănuță, la vreo oră și ceva de Brașov, ca să-mi sărbătoresc ziua de naștere alături de cele mai importante persoane din viața mea: părinții mei și iubita. Am făcut o chestie ad-hoc, ne-am dat întâlnire aici, am găsit căbănuța aceasta cu ciubăr și saună, și am încins grătarul. Iată, noi nu mâncăm doar fine dinning sau gourmet, ne plac foarte mult și micii cu muștar, asta pentru cârcotași, știți foarte bine că fratele vostru vă pupă și vă iubește”, a transmis Caius Covrig comunătății lui de pe social media.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caius Covrig (@caiuscovrig)

Desigur că aceasta nu a fost primul eveniment organizat cu ocazia zilei lui de naștere. Anul acesta Caius Covrig și-a făcut un cadou pentru suflet pentru că a organizat o campanie umanitară pentru Alin, un tânăr care din cauza unor probleme grave de sănătate este imobilizat la pat. Practic afaceristul și-a donat ziua de naștere și și-a invitat comunitatea să-i fie alături în demersul său. Toate încasările pe care le-a obținut în cadrul party-ului organizat pe 20 aprilie în locația sa din Brașov, party care l-a avut la pupitrul de DJ pe Pascal Jr.

„Anul acesta, de ziua mea, m-am gândit să marchez momentul într-un mod diferit. Din tot sufletul, am ales să fac o bucurie unei persoane care are, cu adevărat, nevoie…nevoia de a vedea lumina zilei. Alin este cu câțiva ani mai mare decât mine, iar povestea lui m-a impresionat și făcut să iau decizia de a-l ajută, pentru a-și îndeplini cea mai mare dorință a lui, din ultimii ani. Acum 9 ani de zile, a fost diagnosticat cu boala Lyme și, tot de atunci, este imobilizat la pat, suferință ce i-a luat bucuria de putea ieși în aer liber, de a vedea ce se întâmplă dincolo de patul și pereții camerei lui. Însă, pentru că Alin să poată simți aerul de afară, am reușit să fac un prim pas, acela de a va avea o platformă, prin care să poată coborî din apartament, și să se bucure, din nou, de lumina soarelui. Momentul în care Alin a folosit pentru prima dată platforma poate fi urmărit aici!”, a povestit Caius Covrig.

 

Publicat: 30 apr. 2024, 08:24 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Pe aceeași temă
×