Vlăduța Lupău a dezvăluit cine vor fi nașii fiului ei nou-născut! Este vorba despre un cuplu celebru din România

Publicat: 11 iul. 2024, 13:46 Autor: Denisa Iordache Vedete

Vlăduța Lupău a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV cine vor fii nașii fiului ei nou-născut, Isaia. Luni, pe data de 8 iulie, cântăreața de muzică populară și soțul ei, Adi Rus, au devenit pentru a doua oară părinți.

Vlăduța Lupău a devenit din nou mamă pe 8 iulie, când l-a născut micuţul, Isaia. Cântăreața mai are un băiat, Iair, în vârstă de 2 anișori. Acum, artista se pregăteşte pentru creştinarea mezinului familiei.

Vlăduța Lupău a anunțat în direct că Andra și Cătălin Măruță îi vor boteza copilul

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV cântăreața a dezvăluit cine vor fi nașii fiului ei. Se pare că celebrul prezentator şi soţia lui, Andra, au acceptat acest rol cu bucurie. Fanii vedetei au reacţionat imediat.

„Nu cred ca ar fi alți nași mai perfecți cum sunt Andra și Cătălin. Felicitări’/ „Cătălin si Andra sa va bucurati de finut!’/ „Sa va trăiască , un nume special și frumos/ . Amândoi băieței cu litera I’, au fost unele dintre reacțiile fanilor la vestea dată de Vlăduța Lupău.

Artista a lăsat-o pe Andra să îi aleagă numele micuțului

Vlăduța Lupău a dezvăluit că s-a consultat cu viitoarea nașă a celui mic, Andra, atunci când a fost vorba de alegerea numelui. Artista își dorea un nume care să aibă aceeași inițială ca a primului ei fiu „I”, iar Andra i-a sărit în ajutor cu mai multe variante, până când au ajuns la decizia finală, Isaia.  

Un factor decizional în alegerea numelui sau, mai bine spus, o persoană care m-a ajutat să fixez până la urmă numele a fost și Iair. Îl tot întrebam care variantă să fie, pentru că noi mai aveam una. Nu știu dacă să dau din casă sau nu. Am întrebat-o și pe Andra. I-am cerut să mă ajute să rezolv o problemă și am întrebat-o. Mi-a spus că ei i-ar plăcea mai mult numele pe care l-am și ales.

Dacă dau din casă, atunci dau. O să se mărească familia și la voi, nu doar la noi. Se mărește familia voastră odată cu venirea micuțului Isaia pentru că… De aceea am vrut să aleagă Andra numele, pentru că o să fiți nașii lui”, a mai spus Vlăduța Lupău.

Cum a reacționat Cătălin Măruță la vestea dată în direct

„I-auite, vedeți? Da, așa este și ne bucurăm foarte tare și îi dorim să fie sănătos, să fie bine și asta este tot ce contează. Dar eu nu știam că au fost două opțiuni de nume, că a fost Isaia și încă un nume. Cu Adi mai povesteam la telefon și spunea că se duce la spital, că a văzut o poză cu Isaia și are mult păr în cap”, spunea prezentatorul TV la momentul respectiv.

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 11 iul. 2024, 13:46 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×