EXCLUSIV | Soția lui Dani Oțil dă din casă. Ce regulă i-a impus Gabriela Prisăcariu prezentatorului de la Antena 1: “Cred că este foarte important pentru cuplu”

Publicat: 09 iul. 2024, 22:00 Autor: Andreea Archip Vedete

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt oficial soț și soție din primăvara lui 2021, de când și-au unit destinele, iar din toamna aceluiași an experimentează statutul de părinți, pentru Tiago, fiul lor. Băiatul le-a schimbat radical viața și a devenit centrul universului lor, amîândoi luând deciziile în funcție de el. Soția lui Dani Oțil a dezvăluit, pentru CIAO.RO, că, de când și-au mărit familia, ea și soțul au stabilit să aibă atât vacanțe alături de copil, cât și escapade în doi, regulă care funcționează de minune.

Între cei doi soți există o diferență de vârstă de 12 ani, dar care nu a reprezentat niciun impediment. Se înțeleg bine, chiar dacă prezentatorul matinalului de la Antena 1 o mai tachinează pe Gabriela în momentele în care urcă pe podium în ținute sumare, care îi pun în evidență formele de invidiat. Chiar dacă este mamă de aproape 3 ani, doamna Oțil și-a păstrat silueta impecabilă și continuă să fie una unul dintre cele mai apreciate manechine. Recunoaște că de când e mamă, timpul parcă zboară și a trebuit să facă unele schimbări, inclusiv la nivel de garderobă.

“De când am copil mizez pe haine sport, să mă îmbrac repede, să fie comod, să pot să alerg după copil. Așa că ținutele mele de zi cu zi sunt casual”, ne-a mărturisit Gabriela Prisăcariu.

Gabriela Prisăcariu: “Tiago are o personalitate foarte puternică și îmi zice el cu ce să se îmbrace”

Nu este genul de părinte care să țină morțiș ca fiul să se asorteze cu ținuta ei. Nu a făcut acest lucru până acum și nici dacă și-ar dori nu s-ar mai putea. Și asta pentru că juniorul nu mai acceptă să fie îmbrăcat după gustul mamei sale, ci după bunul lui plac.

“Nu țin să ne asortăm. Important este să fie curat, să aibă hainuțele curate, acesta este cel mai important lucru. Dar nu țin la branduri, chiar deloc să fie îmbrăcat în haine de brand, pentru că oricum crește și atunci nu are rost să investim foarte mulți bani în hăinuțe. Important este să fie curățel. Oricum, mai nou, are o personalitate foarte puternică și îmi zice el cu ce să se îmbrace”, a povestit, pentru CIAO.RO, soția lui Dani Oțil.

Tiago este atașat de ambii părinți, care se întrec în a petrece timp de calitate cu el și a-l distra. Totuși, cel mai tare partener de joacă rămâne tatăl lui. “Cred că are caracterul lui taică-su și atunci e și mai rece și mai independent. Dani îl învață toate lucrurile, îi transmite mult din caracterul ăsta, din a fi bărbat și asta mă bucură”, a precizat Gabriela Oțil.

Soția lui Dani Oțil: “Cred că este foarte important pentru cuplu să te reconectezi așa, o dată la ceva timp”

În ceea ce privește concediul, Dani și Gabriela au decis ca pe lângă vacanța petrecută alături de fiul lor, să își rezerve câteva zile și pentru ei. Este o regulă pe care și-au impus-o de când sunt părinți și care funcționează de minune.

“Mie îmi place să fiu organizată, să știu dinainte, să-mi planific tot. Am stabilit lucrul acesta: trebuie să avem câteva zile, o dată la ceva timp, numai pentru noi doi. Atâta vreme cât avem o bonă, avem bunici, deci copilul este pe mâini nu că bune, foarte bune, trebuie să ne permitem luxul ăsta, să plecăm doar noi doi. Cred că este foarte important pentru cuplu să te reconectezi așa o dată la ceva timp”, a declarat, pentru CIAO.RO, Gabriela Prisăcariu.

Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut după o prezentare de modă și lucrurile au evoluat frumos, astfel încât și-au întemeiat o familie. Ce-i drept, Dani Oțil o mai tachinează pe Gabriela când urcă pe podium în ținute extrem de sexy, însă fiecare dă dovadă de înțelegere în ceea ce privește jobul și pasiunile celuilalt.

“Ne-am cunoscut la o prezentare de modă. Eu eram în rochie de mireasă la 10.00 dimineața. El înțelege (n.r.. meseria ei), mă tachinează atunci când prinde momentul. Îi mai trimit poză cu mine (n.r. în ținutele din diverse prezentări de modă) și îmi zice să mă îmbrac. Îi spun că sunt îmbrăcată, mai mult de atât nu se poate. Dar așa m-a cunoscut, eu eram model și atunci nu are cum să schimbe lucrul acesta. Așa cum el participă la curse și îmi zice că așa l-am cunoscut eu pe el, așa m-a cunoscut și el pe mine”, a conchis soția lui Dani Oțil.

Foto: Instagram

Publicat: 09 iul. 2024, 22:00 Autor: Andreea Archip Vedete
Pe aceeași temă
×