Monica Tatoiu a recunoscut că a înşelat! A plecat cu un alt bărbat la două zile de la nuntă: „Venea iubitul meu din străinătate”

Publicat: 08 iul. 2024, 17:35 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Monica Tatoiu a povestit recent în cadrul unui podcast detalii nemaiştiute din viaţa sa personală. Ajunsă la vârsta de 68 de ani, femeia de afaceri a adunat foarte multe amintiri pe care a decis să le împărtăşească cu cei care o urmăresc. În stilul său caracteristic, plin de viaţă, aceasta a vorbit fără perdea despre căsnicia cu al doilea soţ.

Monica Tatoiu s-a bucurat de un succes răsunător în afaceri. A condus o celebră companie de cosmetice din România din 1996 până în 2008. Pe lângă acest lucru, este doctor în matematică la Universitatea din Iași, doctorat obținut în 1990. În ceea ce priveşte viaţa sa personală, este căsătorită cu Victor Tatoiu de 41 de ani, iar împreună au un fiu. Până să-l cunoască pe actualul ei partener, vedeta şi-a trăit viaţa după propriile reguli, fără să o intereseze de părerile celor din jur.

Monica Tatoiu a recunoscut că a înşelat!

Invitată în podcastul „Viața bate filmul”, moderat de Bursucul, Monica Tatoiu a făcut publice detalii mai puțin știute din viața ei. Femeia de afaceri s-a căsătorit pentru prima dată la 22 de ani, în urma unui pariu cu tatăl ei.

„Da, a fost un pariu. Mi-a zis că ești nebună, că nu te mai ia nimeni, că ești o zuză. Nebuna îmi spunea. Și după trei luni am fugit cu iubitul dinainte, cu care tata nu mă lăsase să mă căsătoresc. Și acuma îmi amintesc. Apropo de al doilea soț. Ne-am căsătorit pe 3 ianuarie și pe 5 ianuarie i-am spus soțului că plec undeva. I-am zis că plec undeva, venea iubitul meu din străinătate. L-am așteptat la aeroport și ne-am dus în Gara de Nord. El mai trăiește încă.

Și am rămas prieteni. Era pasiune mare… Am plecat în Gara de Nord și ne-am uitat la mersul trenurilor care pleacă. Trebuia să fie personal ca să fie cale lungă. Dar nici nu știam unde să mergem, înțelegi? Era un personal care pleca la Baia Mare. Nici nu știam unde o să dormim, eram în comunism, era în 1981 ianuarie… Mi-ai adus aminte de o vreme frumoasă din viața mea”, își amintește femeia de afaceri.

Şi a continuat: „El venise cu vodcă și cu grapefruit și noaptea a fost… S-au aburit geamurile de la clasa a doua… Țin minte preludiul, a fost superb, am băut vodcă și am mâncat grepfruit”.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 08 iul. 2024, 17:35 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×