Grasu XXL, în lacrimi pe scena de la Neversea 2024. Motivul pentru care artistul s-a emoționat: „Înghit în sec”

Publicat: 08 iul. 2024, 13:39 Autor: Denisa Iordache Vedete

Grasu XXL a avut un moment emoționant în timp ce cânta piesa „Tu, Mărie!” la Neversea 2024. Artistul nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi!

Grasu XXL a izbucnit în lacrimi în timp ce interpreta piesa scrisă pentru fiica lui „Tu, Mărie!” Versurile pline de semnificație pentru artist l-au făcut pe acesta să cedeze, astfel că abia a mai putut să ducă show-ul până la capăt. Imaginile emoţionante au devenit virale, iar publicul a empatizat cu starea artistului.

Grasu XXL a izbucnit în plâns

Publicul a fost martor la un moment emoționant și vulnerabil al cunoscutului artist. Grasu XXL pe care nimeni nu se aştepta să-l vadă într-o astfel de ipostază, a izbucnit în plâns atunci când a început să intepreteze piesa scrisă pentru fiica lui, Elena.

 „Eu n-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat. Eu am scris piesa acum doi ani și jumătate și de abia acum am reușit să o înregistrez, cu chiu și vai… se și aude la un moment dat că înghit în sec Iar la ultima parte din a doua strofă, acolo tot timpul aveam și mai mari emoții, la versurile: Atât de mică erai, Lângă tine e rai, Dă o pupă lui tati, Hai să-ți prind părul, hai! E singura piesă pe care nu o pot cânta live. Sunt unele piese pe care le scrii tu. Și unele care se scriu singure”, spunea Grasu XXL cu ceva timp în urmă la Radio Zu.

Grasu XXL, despre pasiunile fiicei lui

Grasu XXL este tatăl Elenei, fetița pe care o are împreună cu Laura Andreșan. Cei doi au format o relație timp de 13 ani, iar artistul a fost mereu discret în ceea ce privește viața lui personală. Acesta spune că fetița nu pare să îi calce pe urme momentan.

„Nici nu îi place să asculte muzică în căști. Când intră muzica se rușinează. Deci nu știu. O fi sportivă, o fi ceva. Nu știm încă”, a spus artistul pentru Ego.ro

„Știți că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl știți de la mine și de la Laura, nu din presă sau de altundeva. Eu și Laura ne-am despărțit, da, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiță, pe care o să o creștem împreună, așa că v-aș ruga să ne respectați intimitatea și liniștea în momentele astea dificile”, a postat artistul la momentul despărțirii de Laura Andreșan.

Sursă foto: social media

 

 

Publicat: 08 iul. 2024, 13:39 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×