Ce a putut să spună Cătălin Botezatu despre Gabriela Prisăcăriu, soția lui Dani Oțil: „Din punctul meu de vedere…”

Publicat: 09 iul. 2024, 09:00 Autor: Denisa Iordache Vedete

Cătălin Botezatu o apreciază pe Gabriela Prisăcăriu și o consideră o femeie aproape perfectă. Cei doi au lucrat împreună foarte mulți ani, iar designerul are numai cuvinte de laudă la adresa soției lui Dani Oțil. Iată ce spune acesta!

Cunoscutul designer și Gabriela Prisăcăriu au o relație profesională și de prietenie de lungă durată. Cei doi se cunosc încă de când modelul avea 14 ani și câștiga Super Model by Cătălin Botezatu. Între timp, Gabriela s-a căsătorit cu Dani Oțil și și-a format o familie, dar designerul o apreciază în continuare atât ca mamă, dar și ca model.

Ce spune Cătălin Botezatu despre Gabriela Prisăcăriu

Gabriela Prisăcăriu s-a făcut cunoscută atunci când a câștigat Super Model by Cătălin Botezatu și tot atunci i-a câștigat și admirația designerului. Creatorul de modă vorbește în continuare frumos despre model și o apreciază în toate aspectele vieții sale.

„Gabriela Oțil este, din punctul meu de vedere, cea mai bună și cea mai profesionistă manechină la momentul acesta. Am lucrat cu ea de când avea 14 ani, prima ei prezentare a fost la Kitzbuhel, a fost o profesionistă, a câștigat Super Model by Cătălin Botezatu. Iar apoi am observat cât de bună soție și o mamă perfectă poate să fie, un influencer perfect.

O iubesc efectiv pentru tot ceea ce face, pentru că are o familie minunată, sunt minunați toți trei, parcă parcă îmi vine să îi zic să mai facă și o fetiță! Sunt fan, îi urmăresc pe amândoi pe Instagram, pentru că sunt atât de haioși! Repet: Gabi este o femeie, o manechină aproape perfectă!, a spus Cătălin Botezatu pentru cancan.ro

Ce relație are designerul cu Dani Oțil

Cătălin Botezatu se declară fanul familiei Oțil și vorbește frumos despre aceștia, iar relația profesională pe care o are cu soția lui Dani Oțil nu a creat niciodată tensiuni între designer și prezentatorul de la Antena 1.

„Dani este un băiat extrem de deștept, extrem de cerebral, este un băiat adevărat, de asta a și ajuns unde a ajuns. Să știți că eu, de exemplu, cel mai tare ador la el miștocăreala aia pe care o are, foarte fină, foarte rafinată. Te înțeapă! Chiar aș recomanda bărbaților care vor să fie șmecheri, să-l copieze pe Dani!”, a mai spus Cătălin Botezatu pentru sursa citată.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 09 iul. 2024, 09:00 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația CIAO.RO, site ce face parte…...
Pe aceeași temă
×