La ce obiceiuri nu a renunțat Andreea Ibacka, după ce a născut: „Nu am fost o mamă care s-a delăsat. Am încercat să ne vedem și de noi, ca…”

Publicat: 07 iul. 2024, 09:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Cabral și Andreea Ibacka formează unul dintre cele mai apreciate și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Povestea de dragoste dintre ei a început în urmă cu 12 ani și au devenit părinți pentru prima oară în 2018, atunci când actrița a adus-o pe lume pe Namiko. Trei ani mai târziu, familia acestora s-a mărit cu încă un membru, micuțul Tiago, care împlinește doi ani în această toamnă. Recent, Andreea Ibacka a vorbit despre schimbările din viața de cuplu odată cu venirea pe lume a copiilor, dar și despre obiceiurile la care nu a renunțat, în ciuda timpului limitat. Iată declarațiile acesteia!

Cabral și Andreea Ibacka s-au căsătorit în anul 2011. Deși multă lume a crezut că relația lor s-a născut pe platoul de filmare al telenoveleie „Inimă de țigan’, actrița a povestit că prima lor interacțiune a avut loc într-o benzinărie, cu doi ani înainte de a-și recunoaște sentimentele pe care și le poartă. Cei doi au împreună doi copii și lucrează în televiziune, iar Andreea Ibacka a explicat cum reușesc să mențină pasiunea în cuplu, în ciuda responsabilităților pe care le au.

În urmă cu ceva timp, Andreea Ibacka susține că schimbările din viața de cuplu nu au apărut odată cu căsnicia, ci cu venirea pe lume a copiilor. Deși are un program aglomerat, actrița nu a renunțat la ritualul ei de îngrijire, susținând că a continuat să acorde atenție modului în care arată, după venirea pe lume a copiilor.

La ce obiceiuri nu a renunțat Andreea Ibacka, după ce a născut

Andreea Ibacka este de părere că ea și Cabral au reușit să mențină pasiunea în cuplu deoarece și-au făcut timp și pentru ei înșiși, după venirea pe lume a copiilor. Actrița spune că a precocupat-o mereu felul în care arată, motiv pentru care nu a renunțat la ritualurile de înfrumusețare.

„Am încercat să ne vedem și de noi, ca indivizi. Eu, de exemplu, nu am renunțat niciodată să mă îngrijesc. Primele săptămâni era o provocare să mă spăl pe cap, după care am ajuns tot timpul la manichiură, la pedichiură, la epilat. Poate și prin prisma meseriei. Nu am fost o mamă care s-a delăsat în aspectele astea’, a spus Andreea Ibacka, potrivit ego.ro.

„Am avut răbdare până acum și nu ne-am scos ochii’

Andreea Ibacka recunoaște că viața cu doi copii nu este ușoară, însă speră că din această toamnă, când Tiago va merge la creșă, lucrurile vor sta diferit. Atunci când actrița a adus-o pe lume pe Namiko, au existat câteva tensiuni în familia lor, având în vedere lipsa de experiență în materie de parenting.

„Sigur că s-au schimbat foarte multe din activitățile noastre împreună. Cred că am bifat până acum o singură vacanță singuri și atunci eram gravidă, de fapt. La cinema numeri pe degete de câte ori am fost. Dar încercăm, și mă gândesc că din toamnă începem colectivitatea și cu Tiago și poate că viața noastră chiar se va schimba. (…)

Am avut răbdare până acum și nu ne-am scos ochii. Mai mult, acum, la al doilea copil, am fost mai înțelepți. Poate că la primul ne-a mai scos ochii. Sau eu lui, să zicem… Pentru că ai senzația că bărbatul își ia niște libertăți atunci când merge la muncă. El se duce la muncă pentru că este responsabilitatea și datoria lui față de familie, nu neapărat că îi face o plăcere sublimă’, a mai spus aceasta, potrivit sursei citate.

foto: social media

Publicat: 07 iul. 2024, 09:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×