Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie. De ce trebuie să ții cont ca să faci alegerea corectă

Publicat: 26 iun. 2024, 10:30 Autor: Denisa Iordache Beauty & Style
Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie. De ce trebuie să ții cont ca să faci alegerea corectă

Când alegeți un parfum, decizia este influențată de starea de spirit pe care o aveți în acel moment. Puţini sunt cei care ştiu însă faptul că personalitatea este influențată și de zodie. Iată tipurile de parfum care vi se potrivesc în funcție de luna în care v-ați născut!

Parfumul preferat poate fi ales în funcție de sezon și ocazie. Știați însă că acesta poate fi selectat și în funcție de zodie? Fiecare semn zodiacal are propriile trăsături și calități unice. De aceea, există un parfum specific care se potrivește fiecărei zodii.

Cel mai potrivit parfum pentru zodia ta

Berbec (21 martie- 19 aprilie)

Berbecii sunt recunoscuți pentru curajul și energia lor caracteristice. Au o voință puternică și sunt lideri înzestrați. Parfumul lor recomandat este Chanel nr.5.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Indivizii născuți în zodia Taur sunt cunoscuți pentru răbdarea lor, fiabilitatea și hotărârea lor puternică. Sunt recunoscuți pentru stabilitatea și afecțiunea lor. Parfumul recomandat pentru ei este Miss Dior.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemenii sunt caracterizați de curiozitatea lor, generozitatea și abilitățile lor comunicative. Sunt deschiși și le place să exploreze o varietate mare de subiecte. Parfumul lor ideal este Gucci Bloom.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Persoanele născute în zodia Rac sunt caracterizate prin afecțiune, protecție și sensibilitate. Demonstrează loialitate și au legături puternice cu familia și casa lor. Parfumul recomandat este Calvin Klein.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii sunt pasionați, carismatici și creativi. Încrederea lor în sine este mare, iar le place să fie în centrul atenției. Parfumul ideal pentru ei este Opium de la Yves Saint Laurent.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele sunt pragmatice, detaliate și harnice. Sunt orientate către obținerea rezultatelor și sunt atente la detalii. Parfumul Trésor de la Lancôme se potrivește perfect acestora.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanțele sunt plăcute, echilibrate și fermecătoare. Caută armonie și relații echitabile și pașnice. Parfumul recomandat pentru Balanță este Amor Amor de la Cacharel.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii sunt caracterizați prin pasiune, determinare și curaj. Sunt foarte intenși și au o înțelegere profundă a emoțiilor. Parfumul recomandat pentru Scorpioni este Classique de la Jean Paul Gaultier.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorii sunt aventurieri, optimiști și filozofi. Adoră să exploreze lumea și să învețe din experiențele lor. Parfumul potrivit pentru ei este L’Interdit de la Givenchy.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii sunt responsabili, disciplinați și ambițioși. Valorizează securitatea și stabilitatea. Parfumul ideal pentru Capricorni este Hypnotic Poison de la Christian Dior.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii sunt inovatori, originali și umanitari. Au o gândire progresistă și se implică în ajutorarea celorlalți. Parfumul recomandat pentru Vărsători este L’Air du Temps de la Nina Ricci.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii sunt caracterizați prin compasiune, artă și sensibilitate. Sunt intuitivi și au o empatie profundă față de ceilalți. Parfumul potrivit pentru Pești este Hermès Twilly d’Hermès.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 26 iun. 2024, 10:30 Autor: Denisa Iordache Beauty & Style
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația CIAO.RO, site ce face parte…...
Pe aceeași temă
×