Andreea Bănică, situaţie neaşteptată într-un hotel din România. Artista a rămas cu un gust amar: „Vecinii m-au recunoscut și a trebuit să tac”

Publicat: 04 iun. 2024, 15:05 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Andreea Bănică s-a confruntat cu o situaţie neprevăzută într-un hotel din România, care i-a lăsat un gust amar. Artista a povestit totul pe internet ce i s-a întâmplat, stârnind numeroase reacții din partea fanilor ei. 

Recent, Andreea Bănică s-a cazat într-un hotel de la noi din ţară şi spera să aibă parte de un sejur liniştit. Se pare că lucrurile nu au stat deloc aşa, asta pentru că vecinii din camera alăturată nu au lăsat-o deloc să doarmă.

Andreea Bănică, situaţie neaşteptată într-un hotel

Cântăreața nu a reuşit să se odihnească deloc din cauza zgomotelor. Pe lângă sforăitul vecinului, câinele acestora a făcut multă gălăgie în seara respectivă.

„Pentru că în hotelul în care am stat am avut niște vecini de cameră care aveau un câine! Acesta este unul dintre motivele pentru care nu acceptăm animale în hotelul nostru, asta pentru că am mai primit întrebări de genul. Nu mai spun că domnul a sforăit îngrozitor toată noaptea (nu-i de râs). Mai rău este că vecinii m-au recunoscut și a trebuit să tac mâlc ca să nu le fa o impresie proastă că nah, sunt Andreea Bănică, iar dacă băteam la ușă să le spun că nu pot să dorm, i-aș fi deranjat (tot pe ei).

Sincer, să dormi așa în lătrat de câine, urlat de pisici, cântat de cocoși, parcă a doua zi nu mai ai chef, stare de nimic! Ce mi se pare foarte rău este faptul că nu suntem civilizați, nu ne pasă de cel din jur, ci doar de binele nostru, suntem răi și parcă prostia vine uneori odată cu vârsta…

Am avut un cățel și l-am purtat după mine 10 ani în toate hotelurile într-o geantă, însă nu am deranjat niciodată, nu a lătrat aiurea pentru că l-am culcat la pieptul meu unde a simțit siguranță, l-am învățat să nu facă gălăgie, l-am educat ca pe un copil! Animalele trebuie iubite, protejate, educate, îngrijite, nu lăsate de capul lor…”, se arată în postarea făcută de artistă.

Cum au reacţionat internauţii

Dezvăluirile artistei au creat un val de controverse în mediul online. Au existat persoane care i-au dat dreptate, dar și oameni care nu au fost de acord cu faptul că vedeta a povestit pe internet cele întâmplate.

„Dar ce e așa de wow ce spune? Sunt hoteluri dog friendly, unele adults only…altele family și tot așa. Pana la urma fiecare își stabilește clientela cum dorește la fel fiecare își alege hotelul cum dorește. Poate chiar ar trebui si noi sa ne civilizam un pic si sa nu mai consideram ca normalitate comportamentul de jungla si sa recomandam dopuri de urechi. Tocmai d-asta nu am mai făcut un concediu in România, la mare, de cel puțin 20 de ani.

Sa va mai spun ca in alte tari sunt si blocuri unde este stipulat prin contractul de lease ca nu ai voie cu animale de companie sau sa ai parchet in casa?Pe jos doar mocheta anti fonica, de preferat? Ps:Nu sunt fan Andreea Bănică.Nu sunt la curent cu activitatea dânsei însă sunt de acord cu ce spune. Nu vrea sa primească in hotelul ei căței. Foarte bine! Nu primi! Alții primesc…foarte bine! Sa primească”, a fost un mesaj din mediul online.

„Dragă Andreea Bănică, între timp s-au inventat dopurile de urechi”, a mai scris cineva.

„Mai bine bătea la ușă decât să scrie pe insta…acum știe mai multă lume cat de pretențioasă e”, a fost alt comentariu.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 04 iun. 2024, 15:05 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×