Gabriela Prisăcariu, dezvăluiri despre relaţia cu Dani Oţil: „Asta mă enervează”

Publicat: 03 iun. 2024, 12:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Din dragostea lor s-a născut un băieţel superb pe nume Tiago, care a venit pe lume în 2021. De atunci viaţa cuplului s-a schimbat total. În cadrul unui interviu recent, frumoasa blondină a făcuz dezvăluiri despre fiul ei şi cum încearcă să-l educe.

Gabriela Prisăcariu este mămică cu normă întreagă, dar pe de altă parte încearcă să nu îşi neglijeze total nici cariera de model. Este în cea mai mare parte a timpului alături de micuţul Tiago şi încearcă să-i ofere cea mai bună educaţie.

„Încerc să fiu autoritară, pentru că acum el începe să-și dea seama de niște lucruri și până unde poate merge și atunci încerc să mă impun, dar nu prea îmi iese. Nu am cum, când îi văd fața, îmi e greu. Dar încerc să respectăm o limită. Vreau să fie un copil educat, nu alintat. Parenting, parenting, dar până la o anumită limită.

Eu nu știam ce înseamnă cuvântul răbdare. La mine totul este pe repede-înainte și vreau acum să se întâmple. De când îl am pe Tiago încerc să învăț ce înseamnă să ai răbdare”, a declarat Gabriela Prisăcariu pentru Cancan.

Ce spune soţia lui Dani Oţil despre al doilea copil

Gabriela Prisăcariu spune că soțul ei are foarte multă răbdare, spre deosebire de ea, însă recunoaște că învață să schimbe asta la ea, alături de Tiago.

„El are cea mai multă răbdare, are toată răbdarea din lume și asta mă enervează. Are răbdare, este calm, știe să explice. Eu nu sunt așa, strig: «Haideți mai repede!»”, a mai spus Gabriela.

Gabriela și Dani Otil nu își mai doresc al doilea copil.

„Nu îl mai facem pe al doilea, ne este suficient. Nu a fost un copil care să doarmă noaptea, se trezește în continuare în timpul nopții. După aproape trei ani nu avem o noapte dormită cap-coadă. Eu stau cu el, pentru că Dani trebuie să fie la muncă, dar când am nevoie se trezește și Dani”, a mai spus Gabriela.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 03 iun. 2024, 12:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×