Iulia Vântur, dezvăluiri despre prima întâlnire cu Salman Khan: „A fost chiar o întâmplare”

Publicat: 29 mai 2024, 17:29 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Iulia Vântur si Salman Khan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din 2011. De-a lungul timpului s-au spus foarte multe lucruri despre relaţia lor, însă puţini sunt cei care ştiu cum s-au cunoscut aceştia, de fapt. 

Iulia Vântur a vorbit în cadrul unui interviu despre prima întâlnire cu actorul de la Bollywood. S-a zvonit că cel care le-a făcut cunoştinţă ar fi fost chiar Marius Moga, însă blondina a explicat că s-a întâlnit cu actualul ei partener pe un teren neutru.

„Dar eu nici măcar nu m-am întâlnit cu el în India, ci ne-am întâlnit pe un teren neutru. Şi a fost chiar o întâmplare. Deci, aşa a fost să fie. Cunoşti unii oameni şi apar în viaţa ta pentru că aşa e să fie”, a declarat Iulia Vântur, în urmă cu mai mult timp, pentru OK Magazine.

Iulia Vântur: „Eu am încercat să stau departe de acest subiect”

Cei doi nu au confirmat relația la început, chiar dacă presa din România, cât și jurnaliștii din India îi surpindeau destul de des împreună. Odată cu trecerea timpului, Iulia Vântur a recunoscut că formează un cuplu cu Salman Khan, iar de atunci, cei doi sunt mereu în atenția publicului.

Tot în cadrul aceluiaşi interviu, fosta prezentatoare TV spunea că se înțelege foarte bine cu celebrul actor, însă preferă să păstreze discreţia atunci când vine vorba de cuplul lor.

„Evident că suntem OK. Eu am încercat să stau departe de acest subiect pentru că ţin la intimitatea mea, plus că s-a speculat atât de mult pe acest subiect că orice aş spune se interpretează. Suntem foarte bine, evident. Ştiu că există o curiozitate cu privire la acest subiect, însă, curiozitatea mea nu merge atât de departe”a mai declarat Iulia Vântur pentru sursa citată.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 29 mai 2024, 17:29 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×