Fiul lui Christian Sabbagh a trecut printr-un autotransplant cu celule stem: „ Am căutat orice metodă inovativă pentru a lupta împotriva Autismului”

Publicat: 20 mai 2024, 09:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Fiul lui Christian Sabbagh a trecut printr-un autotransplant cu celule stem. Georges Sabbagh, fiul prezentatorului de știri de la Kanal D și al Iuliei Sabbagh, a trecut printr-un autotransplant de celule stem. După multă documentare, soții Sabbagh au hotărât să încerce această metodă inovativă pentru a-și ajuta fiul în lupta cu autismul. Christian Sabbagh a ținut să precizeze pe pagina sa de Facebook că detaliile pe care le-a făcut publice nu sunt în scop comercial. Nu face niciun fel de reclamă și a achitat factura de 12.000 de euro din fonduri personale.

De asemenea, prezentatorul TV îi roagă pe părinți să se documenteze bine înainte de a apela la orice metodă care promite tratarea acestei afecțiuni și menționează că ceea ce poate avea succes în cazul fiului său se poate dovedi nepotrivit sau ineficient în cazul altui copil. Părerile medicale trebuie să vizeze fiecare caz în parte.

Fiul lui Christian Sabbagh a trecut printr-un autotransplant cu celule stem: „ Am căutat orice metodă inovativă pentru a lupta împotriva Autismului”

Fiul lui Christian Sabbagh a fost diagnosticat cu tulburare de spectru autist (TSA) la vârsta de trei ani. Vestea i-a tulburat foarte mult pe soții Sabbagh, însă aceștia au hotorât să facă publice anumite detalii privind starea de sănătate a fiului lor tocmai pentru a oferi o speranță și altor părinți care au copii care se confruntă cu autismul.

„Ca părinte, am căutat orice metodă inovativă pentru a lupta împotriva Autismului, ceva ce macină zi de zi vieți și destine. Cred ca aceasta este cea mai mare provocare a vieții mele. Nu am dat foarte multe detalii, pentru că, mai întâi vreau să văd evoluția lui Geo! Nu sunt influencer și nu fac reclamă nimănui, dar, dacă ceva a funcționat în cazul copilului meu, asta nu înseamnă că funcționează și într-un alt caz! Nu există doi copii cu autism identici. Ca atare vă recomand să faceți ceea ce simțiți pentru copiii dumneavoastră!

Înainte de a încheia acest subiect, vreau să vă reamintesc că autotransplantul de celule stem nu face miracole, dacă copilul nu are și susținerea unor terapeuți! Geo beneficiază de foarte multe ore de terapie, zi de zi!” Citește mai multe aici.

Publicat: 20 mai 2024, 09:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×