CRBL iubeşte din nou după divorţul de Elena! O tânără de 23 de ani i-a furat inima artistului

Publicat: 17 mai 2024, 12:59 Autor: Hermina Hagianu Vedete

CRBL nu a pierdut deloc timpul după separarea de fosta soţie. Artistul şi Elena au divorţat în luna aprilie a acestui an, după 16 ani de căsnicie. Recent, cântăreţul a fost surprins în compania unei tinere domnişoare, despre care se spune că ar fi iubita lui.

Se pare că după divorţul care a şocat întreaga ţară, CRBL şi-a găsit destul de repede alinarea în braţele unei tinere blondine.

Recent, artistul a fost surprins în compania puştoaicei în vârstă de 23 de ani. Cei doi s-au întâlnit în oraş, au petrecut împreună câteva ore, după care s-au retras în apartamentul din Pantelimon, în care CRBL s-a mutat după divorțul de Elena, potrivit Cancan.

Numele iubitei lui CRBL este Olga Guțanu. Tânăra este din Republica Moldova și a fost finalista unui concurs de Miss la Bușteni, în 2022.

Fiica lui CRBL a rămas alături de mama sa

După separare, fosta soţie a artistului s-a mutat alături de fiica lor într-un apartament, iar CRBL a rămas în casa în care au locuit până la momentul separării. Cântăreţul mărturiseşte că are o relaţie foarte bună cu Alessia, însă el este un tată strict și că încearcă să o învețe pe adolescentă să nu pună atât de mult accent pe lucrurile materiale.

„Ea vrea pe card banii. Acum descoperă brandurile și începe să facă diferența între ele. Începem să avem discuții care mai de care, dar tati nu e de acord cu orice, orice trebuie să vină într-o paranteză echivalentă cu alte lucruri. Nu sunt de acord cu sume foarte mari pentru lucruri care se consumă”, a mărturisit cântărețul.

Artistul a fost înşelat

CRBL a povestit o experiență care s-a petrecut în urmă cu mult timp, mai exact 25 de ani, iar relația dintre el și persoana respectivă a avut loc chiar în orașul de unde provine cântărețul, și anume, Pitești.

Atunci când a aflat că a fost înșelat, artistul și-a luat inima în dinți și i-a spus direct în față celei pe care o iubea atunci.

„Da, păi am și față de prost câteodată. Normal. Îți dai seama că m-a înșelat. Eu nu-s bărbat?! Normal că la vârstele respective se întâmplă escapade, poate din curiozități, poate din greșeli, poate din ambiții. Am prins-o. Am mirosit-o, am tăcut, mi-am jucat cartea. Ne-am văzut și i-am zis: „Cine e?!”. Eram la Pitești, ba locuiam, ba nu locuiam. Ba venea ea la mine, ba mai stăteam eu”, a mărturisit CRBL în cadrul podcast-ului moderat de Jorge.

 

Sursă foto: cancan.ro

Publicat: 17 mai 2024, 12:59 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×