Adelina Pestrițu şi-a achiziţionat o bijuterie pe patru roţi! Bruneta a scos o avere din buzunar pentru noua maşină

Publicat: 15 mai 2024, 13:04 Autor: Lazar Nicholas Vedete

Adelina Pestrițu şi-a cumpărat o bijuterie pe patru roţi! Într-un videoclip publicat pe reţelele de socializare, frumoasa bruneta le-a arătat celor care o urmăresc bolidul de lux pentru care a scos din buzunar o sumă ameţitoare!

Adelina Pestriţu şi-a achiziționat un Mercedes G 63 AMG V8 BiTurbo. Bolidul are peste 500 de cai putere, consumă 12 litri la suta de kilometri, având o mulțime de dotări printre care pilot distronic, cameră 360 de grade, comenzi AMG pe volan și multe altele. Pentru această maşină, fosta prezentatoare TV a plătit peste 200.000 de euro.

Adelina Pestriţu, în culmea fericirii după ce şi-a achiziţionat noua maşină

Adelina a spus pe instagram, unde este urmărită de peste 1.8 milioane de oameni, că de mult timp își dorea un astfel de bolid.

„Apropiații ştiu cât de mult mi-am dorit un G Class şi parcă atunci când l-am cumpărat au răsuflat liniştiţi sperând că n-o să-i mai înnebunesc. 🫨

Surpriza 🙃 Acum o să-i înnebunesc şi mai tare pentru cât de mult îmi place. Deci nu vor scăpa de mine. Îmi doream ca maşina în care îmi petrec cel mai mult timp sa fie una sigura, spatioasa si, desigur, eleganta”, a transmis bruneta pe Instagram.

Cum au reacţionat fanii

Fosta prezentatoare a fost nevoită să aștepte o lună până să își primească noua mașină. A dorit să o personalizeze pe placul ei, interiorul fiind din piele de culoare portocalie iar exteriorul gri.

În videoclipul în care a prezentat maşina, Adelina Petrițu a purtat o ținută impecabilă: tocuri negre, ochelari negrii, o mănușă neagră și un trench portocaliu fix în nuanța interiorului noului bolid.

Reacțiile din secțiunea de comentarii de pe Instagram nu au întârziat să apară, mulți felicitând-o iar alții criticând-o pe Adelina pentru extravaganţă-

Fosta prezentatoare a fost destul de calmă și relaxată în fața comentariilor critice, dovedindu-se mai degrabă indiferentă.

 

 

 

Sursă foto: Instagram Adelina Pestriţu

Publicat: 15 mai 2024, 13:04 Autor: Lazar Nicholas Vedete
Pe aceeași temă
×